Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Vlooienband - beschermingsmiddel - 8 Maanden Besch


 • Vlooienband - beschermingsmiddel - 8 Maanden Besch
  Vlooienband - beschermingsmiddel - 8 Maanden Besch Bescherm uw hond tegen vlooien & teken met deze unieke 100% biologische vlooienband!
  - PetsCare4You vlooienbanden zijn de nieuwe revolutionaire 100% natuurlijke vlooienbanden van Nederland en België. Vlooien en teken zijn niet alleen erg vervelend of pijnlijk voor je huisdier, ze kunnen ook ziektes overbrengen zoals Lyme. Bescherm uw lieve huisdier nu met deze halsband die vlooien en teken dood en het met ze contact vermijdt, waardoor vlooien en teken niet meer voorkomen bij uw hond en kat! Bied 8 maanden effectieve bescherming tegen: vlooien, teken, muggen, luizen, mijten en de larven van de zojuist beschreven insecten.
  Uniek 100% natuurlijk design!
  Veel vlooienbanden bevatten giftige en chemische middelen die schadelijk zijn voor uw huisdier en het milieu. Hiervoor hebben wij de oplossing ontworpen! Wij mogen met trots zeggen dat wij over de enige echt 100% natuurlijke vlooienband beschikken. Laat uw vriend niet meer lijden aan vlooien en teken op onze 100% natuurlijke en dus veilige basis.
  Extra voordelen:
  ✓ Deze 63 cm lengte vlooienband is geschikt voor alle grote en middelmaat honden.
  ✓ Makkelijk zelf aan te brengen.
  ✓ Werkt tot maar liefst 8 maanden lang.
  ✓ Bestand tegen water.
  ✓ Geen onaangename geuren.
  ✓ veilig en ontworpen om gevaar voor verstikking te voorkomen.
  ✓ Meestal geschikt voor katten met allergieën. (door de 100% natuurlijke stoffen) Werking:
  De vlooienband laat gedurende 8 maanden door een geavanceerde afgifte systeem de natuurlijke essentiële oliën vrij. Deze stoffen worden verspreid over het haar en huidoppervlak van uw kat waardoor het hele lichaam wordt beschermd tegen alle bovengenoemde ongedierte. Veilige keuze!
  Deze anti vlooienband is volledig getest en geschikt bevonden. Hiermee is hij veilig voor mens en huisdier. De halsband verspreid alleen 100% natuurlijke oliën, is allergievrij en bevat geen chemicaliën of gifstoffen. Daarnaast is hij zo ontworpen om gevaar voor verstikking te voorkomen en dat uw huisdier zich vrij kan blijven bewegen, wel zo belangrijk! Let op:
  Niet gebruiken bij kittens/puppy's jonger dan 6 maanden.
  Niet gebruiken in samenwerking met vlooiendruppels. Welke vlooienband lengte is geschikt voor uw huisdier?
  - Dit is de 63 cm vlooienband. Deze bevelen wij aan voor alle grote & middelmaat honden.
  - Heeft u een kleine maat honden of kat? Kies voor ons 38 cm design.

  Twijfelt u nog steeds over de keuze van welke vlooienband u moet nemen? Meet de halsomtrek van uw huisdier op.
  - Is de halsomtrek kleiner dan 35 cm, kies dan voor deze 38 cm design.
  - Is de halsomtrek groter dan 35 cm, kies dan voor het 63 cm design. 100% Tevredenheidsgarantie! We krijgen veel positieve reacties van onze klanten en hebben er vertrouwen in dat ook u tevreden zal zijn met deze anti vlooienband. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Geen probleem! Je kan het product kosteloos retourneren. Is er iets mis of heeft u vragen over het product? Ook daar helpen wij u graag mee! Bij ons kan u altijd terecht voor hulp en wij bieden 100% garantie op onze producten. Dat is toch wel zo fijn! LET OP: omdat het vlooien- en tekenseizoen nu is aangebroken en wij deze tijdelijke lage prijs hanteren gaat de verkoop enorm hard. Wees er snel bij, want de voorraad is bijna op. Laat uw huisdier niet meer langer lijden en verlos ze van de vlooien en teken! BESTEL NU voordat we zijn uitverkocht!

  10,99


  Titel: Vlooienband - beschermingsmiddel - 8 Maanden Besch
  Prijs: € 10,99
  Productcode: 9200000116026124


   

Bescherm uw hond tegen vlooien & teken met deze unieke 100% biologische vlooienband!
- PetsCare4You vlooienbanden zijn de nieuwe revolutionaire 100% natuurlijke vlooienbanden van Nederland en België. Vlooien en teken zijn niet alleen erg vervelen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top