Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

LG 24TN510SWZ 24" HD LED WIFI WIT


 • LG 24TN510SWZ 24" HD LED WIFI WIT
  LG 24TN510SWZ 24 SMART TV LG 24TN510SWZ 24" HD LED WIFI WIT
  Kleur: WitScherm: 24"Resolutie:1366 x 768 pxHD ReadyTechnologie: LEDTuner: DVB-T2/C/S2Connectiviteit: WifiVerbindingen:HDMI x 2USB 2.0 x 1VESA: 7,5 x 7,5 cmBesturingssysteem: Web OSEigenschappen: MiracastVoedingsbron: lichtnetEnergieklasse: AInhoud van de doos:VoedingskabelHouderAfstandsbedieningAfmetingen ong.: 56,31 x 34 x 5,8 cm

  Extra informatie:
  Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

  Europese modellen
  Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

  Garantie
  Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

  183,99


  Titel: LG 24TN510SWZ 24" HD LED WIFI WIT
  Prijs: € 183,99
  Productcode: 9300000011492201


   

SMART TV LG 24TN510SWZ 24" HD LED WIFI WIT
Kleur: WitScherm: 24"Resolutie:1366 x 768 pxHD ReadyTechnologie: LEDTuner: DVB-T2/C/S2Connectiviteit: WifiVerbindingen:HDMI x 2USB 2.0 x 1VESA: 7,5 x 7,5 cmBesturingssysteem: Web OSEigenschappen: MiracastVo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top