Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Zanussi ZWF8163BW - Wasmachine - NL/FR


 • Zanussi ZWF8163BW - Wasmachine - NL/FR
  Zanussi ZWF8163BW - Wasmachine - NL/FR Op zoek naar een wasmachine met een groot laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Zanussi ZWF8163BW ideaal voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draaien waarbij de trommel niet helemaal vol zit? Dat is geen probleem voor de Zanussi ZWF8163BW. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Met de optie wasprogramma verkorten kan je de meeste wasprogramma's met een druk op de knop verkorten. Ook is het geen probleem om een wasje op een later tijdstip te starten: gebruik de startuitstel-functie om zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.

  AutoSense, bespaar water-en energie
  Deze machine maakt van te voren een analyse aan de hand van de belading van het wasgoed. De kleding wordt in de trommel gewogen en hierop word automatisch de benodigde tijdsduur, hoeveelheid water en stroom op aangepast. Je kan rekenen op een stralend schone was met deze wasmachine. Zo bespaar je niet alleen tijd maar ook kosten, wel zo handig!

  Kleding beschermende Soft Drum trommel
  De Soft Drum trommel garandeert dat je kleding in de was niet wordt uitgerekt of beschadigd. Dankzij de milde waterstralen wordt het wasgoed tijdens het wasprogramma zachtje opgetild en beschermt.
  Door het speciale patroon in de trommel wordt je kleding met zorg behandeld.

  Touchbediening
  Dit luxe bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen door middel van touchbediening. Hierdoor kies je gemakkelijk het juiste wasprogramma of pas het toerental gemakkelijk aan.

  Was meer in één keer
  Met de XXL-trommel kun je per keer meer wassen waardoor je de was sneller kunt doen, waardoor je meer tijd overhoudt.

  Verkort de wastijd met 50%
  Verkort gemakkelijk de duur van een programma met 50% danzij de Time Care-wasmachine. Deze is speciaal ontworpen om je was sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. Geniet van schone kleding, maar dan snel.

  Inverter-motor
  De inventer-motor bevat geen koolborstels, hierdoor heeft hij een langere levensduur met betere wasresultaten. Deze motor is heel efficiënt en levert daarnaast superieure prestaties, met een minimum aan geluid bij elk wasprogramma.

  Meer voordelen
  AquaFall voor een effectievere en gelijkmatiger verdeling van wasmiddel.

  479


  Titel: Zanussi ZWF8163BW - Wasmachine - NL/FR
  Prijs: € 479,00
  Productcode: 9200000069024790


   

Op zoek naar een wasmachine met een groot laadvermogen en handige opties om kort te wassen? Dan is de Zanussi ZWF8163BW ideaal voor jou. Het toerental van 1600 zorgt ervoor dat je was extra droog uit de wasmachine komt. Wil je een keer een wasje draa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top