Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb


 • Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb
  Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb Krijg jij ook alleen maar klachten van je buurtbewoners dat je de drollen van je hond moet opruimen? En vind je het zelf toch ook wel een beetje onbeschoft om het te laten liggen? Maar kun je maar niet goede poepzakjes vinden omdat ze te klein zijn? Of omdat ze steeds doorscheuren en omdat ze steeds die vieze lucht doorlaten?

  Dan zijn de biologisch afbreekbare poepzakjes van JC pets de oplossing!

  De JC poepzakjes zijn de enige poepzakjes die 100% recyclebaar zijn en daardoor gewoon in de groene container kunnen. De poepzakjes zijn van stevig materiaal gemaakt, waardoor ze niet doorscheuren. Ideaal om mee te nemen tijdens een lange wandeling met je hond. Gun jezelf een rustige wandeling met je hond zonder zorgen over het moeten opruimen van drollen.

  Milieuvriendelijk
  De poepzakjes zijn erg milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk 100% recyclebaar. De zakjes zijn gemaakt van maïszetmeel. De hernieuwbare grondstof is biologisch afbreekbaar en voldoet aan de Europese richtlijnen voor composteerbaarheid. Hierdoor kun je ze dus gewoon in de groene container doen. Stop met het kopen van plastic poepzakjes en help het milieu ook een beetje!

  Genoeg voorraad
  Gemiddeld gebruikt één hond twee poepzakjes per dag, dus met 300 poepzakjes heb je genoeg voor de komende maanden. Mocht je meer honden hebben wordt het aangeraden om meer te kopen, zodat je niet snel uit voorraad bent.

  Is het opruimen van drollen verplicht?
  Het opruimen van de ontlasting is overal verplicht. Als je dit niet doet kun je een boete krijgen van € 140,=. In sommige gemeenten is het zelfs verplicht om poepzakjes bij je te hebben. Mocht je dit niet doen kun je een boete van € 90,= verwachten.

  Samenvatting
  ▶ 100% recyclebaar
  ▶ Milieuvriendelijk
  ▶ Voor in de groene bak
  ▶ Stevig materiaal
  ▶ Past veel in
  ▶ Gemakkelijk te sluiten
  ▶ Past in poepzak houders
  ▶ Genoeg voorraad
  ▶ Komen geen geuren doorheen
  ▶ Inhoud verpakking: 20 rollen van 15 poepzakjes
  ▶ Merk: JC Pets
  ▶ Materiaal: Maïszetmeel
  ▶ Afmeting poepzak: 30cm - 22cm

  ✅ Wij staan 100% achter ons product. Je bestelt bij ons altijd zonder enig risico. Je kunt namelijk altijd gebruik maken van de kosteloze 30 dagen tevredenheidsgarantie.

  Stop de poepzakjes nu in je winkelwagen en dan zorgen wij ervoor dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over het opruimen van drollen!

  14,95 14,95


  Titel: Hondenpoepzakjes - 300 stuks - 100% Biologisch Afb
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000004680272


   

Krijg jij ook alleen maar klachten van je buurtbewoners dat je de drollen van je hond moet opruimen? En vind je het zelf toch ook wel een beetje onbeschoft om het te laten liggen? Maar kun je maar niet goede poepzakjes vinden omdat ze te klein zijn?....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top