0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

ASUS X515JA-BQ838T - Laptop - 15 inch


 • ASUS X515JA-BQ838T - Laptop - 15 inch
  ASUS X515JA-BQ838T - Laptop - 15 inch Deze Asus ASUS X515JA-BQ838T laptop is geschikt voor je studie en het bekijken van je favoriete films en series. De SSD en Intel Core i3 processor zorgen ervoor dat deze taken soepel en snel worden uitgevoerd. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.
  ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. De 10e generatie Intel Core i3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd. Laptops met de Tiende generatie Intel Core processoren kunnen zich aanpassen aan je computergedrag. Hierdoor werkt de computer nog sneller en vloeiender. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 30 seconden is opgestart. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Een 15.6 inch biedt voldoende werkruimte. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's. ℹ Goed om te weten - Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home
  - De behuizing is gemaakt van Kunststof
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler
  - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord

  499,0 449


  Titel: ASUS X515JA-BQ838T - Laptop - 15 inch
  Prijs: € 449,00
  Productcode: 9300000019805446


   

Deze Asus ASUS X515JA-BQ838T laptop is geschikt voor je studie en het bekijken van je favoriete films en series. De SSD en Intel Core i3 processor zorgen ervoor dat deze taken soepel en snel worden uitgevoerd. Dankzij het IPS scherm heb je een brede....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top