Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Waterdruppelaar Set van 6 Stuks voor Planten Trans • Waterdruppelaar Set van 6 Stuks voor Planten Transparant – 27 CM – Automatisch Watergeefsysteem voor Kamerplanten – Planten Watergever met Druppelsysteem – Waterbol

  Waterdruppelaar Set van 6 Stuks voor Planten Trans Ben je op zoek naar een waterdruppelaar? Waarschijnlijk heb jij je huis vol met allerlei leuke plantjes staan. Maar al die plantjes steeds water blijven geven, daar heb je een dagtaak aan! Laat staan als je een weekendje weg bent of een keer op vakantie wilt. Thuis komen in een huis met allerlei uitgedroogde planten, nee, daar zit je niet op te wachten.

  De waterdruppelaars van Groots® zijn precies wat je nodig hebt. Dit druppelsysteem voorziet jouw potplantjes namelijk automatisch van water, voor de duur van twee weken!

  Automatisch watergeefsysteem voor kamerplanten Onze waterdruppelaars, bestaande uit een set van 6 stuks, zijn stijlvolle en slimme automatische watergeefsystemen voor kamerplanten. Met een inhoud van 250 ml hoef jij je twee weken lang niet zorgen te maken dat je planten zonder water komen te zitten. De waterdruppelaars zorgt voor een gedoseerde bevloeiing. Ideaal om je het dagelijkse leven wat makkelijker te maken, of als je een tijdje weg van huis bent.

  Set van 6 waterdruppelaars voor automatische waterafgifte ✔️ Set van 6 waterdruppelaars
  ✔️ Gemeten waterafgifte voor potplanten
  ✔️ Werkt voor periode tot 2 weken
  ✔️ 27 cm lange buis
  ✔️ Inhoud van 250 ml
  ✔️ Gedoseerde bevloeiing
  ✔️ Gesloten kop, zodat er geen water kan verdampen
  ✔️ Ideaal voor tijdens een weekendje weg, op vakantie of om het jezelf wat makkelijker te maken

  Hoe werkt de waterdruppelaar? De waterdruppelaar bestaat uit twee delen: een bal en een giethulp. De watergever werkt door de bal eerst met water te vullen en deze vervolgens in de grond te doen. Vervolgens zorgt de druppelaar voor een gedoseerde bevloeiing van de grond. Het systeem voelt het vocht in de grond namelijk aan en geeft de juiste hoeveelheid water af.

  ⚠ Let op: zorg dat je direct zonlicht bij zelfbewatering voorkomt, wanneer de bol met water gevuld is.

  Stappenplan: hoe gebruik je de waterdruppelaar? Het watergeefsysteem werkt super eenvoudig. Je plaatst de waterdruppelaar als volgt:

  1. Vul de bol met water. Plaats de druppelaar vervolgens stevig in de pot, met de punt naar beneden.
  2. Zorg ervoor dat de punt in de buurt van de wortels ligt en dat de pot met voldoende grond gevuld is.
  3. Let op dat de grond niet volledig droog is. Hierdoor zullen de ballen namelijk sneller leeg zijn.
  4. De waterdruppelaar zorgt vervolgens automatisch voor een geleidelijke afgifte van water. De grond laat slechts zoveel water door als de plant nodig heeft.
  5. De precieze duur van de watergift hangt af van de plant (het type en de grootte), en de kamertemperatuur.

  Tot 2 weken je potplanten automatisch van water voorzien Als jij het jezelf thuis wat makkelijker wilt maken, soms een weekendje weg bent of zonder zorgen op vakantie wilt, dan is de waterdruppelaar ideaal. Het druppelsysteem werkt namelijk voor een periode van 2 weken. Gedurende deze periode weet je zeker dat je plantjes genoeg water krijgen en kun je met een gerust hart van huis.

  19,95 19,95


  Titel: Waterdruppelaar Set van 6 Stuks voor Planten Trans
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000027556861


   

Ben je op zoek naar een waterdruppelaar? Waarschijnlijk heb jij je huis vol met allerlei leuke plantjes staan. Maar al die plantjes steeds water blijven geven, daar heb je een dagtaak aan! Laat staan als je een weekendje weg bent of een keer op vaka....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top