Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Asus Vivobook F705MA(GML-R)-BX189T - Laptop - 17 i • Asus Vivobook F705MA(GML-R)-BX189T - Laptop - 17 inch - AZERTY

  Asus Vivobook F705MA(GML-R)-BX189T - Laptop - 17 i Deze ASUS Vivobook F705MA(GML-R)-BX189T laptop adviseren wij voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het grote scherm heb je veel ruimte op je bureaublad. Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in PowerPoint. Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: ✖ Films en series kijken in Full HD: Geen hoge beeldkwaliteit door de lagere HD resolutie.
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. " De Intel Celeron processor biedt voldoende snelheid voor dagelijks gebruik. Met een NVIDIA GeForce 940 MX videokaart worden grafische taken versnelt. Het 4 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 30 seconden is opgestart. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. De laptop beschikt over een 17,3 inch scherm en is vooral geschikt voor thuisgebruik. Het grotere scherm maakt teksten beter leesbaar dan een 15.6 inch scherm. Het HD-scherm biedt een gemiddelde beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series. Goed om te weten: - Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home.
  - De behuizing is gemaakt van Kunststof.
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler.
  - Deze laptop is voorzien van een AZERTY toetsenbord.

  399


  Titel: Asus Vivobook F705MA(GML-R)-BX189T - Laptop - 17 i
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9300000000522777


   

Deze ASUS Vivobook F705MA(GML-R)-BX189T laptop adviseren wij voor dagelijks gebruik zoals internetten, e-mailen en het typen van verslagen. Deze laptop is razendsnel dankzij de snelle processor en SSD. Dankzij het grote scherm heb je veel ruimte op ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top