Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

F1 2021 - PS4 • F1 2021 - PS4

  F1 2021 - PS4 Dit is F1 2021 voor de PlayStation 4, de officiële game van Electronic Arts van het 2021 Fia Formula One World Championship waarin je racet met coureurs uit de Formule 1 van over de wereld. F1® 2021 ondersteunt Xbox Smart Delivery en PlayStations gratis upgrade wanneer spelers de overstap maken naar een Xbox Series X|S of PlayStation 5.

  Upgrade: PS4 -> PS5

  De Blu-ray Disc™ van de PlayStation®4-versie van F1 2021 moet in een PlayStation®5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van F1 2021 voor PlayStation®5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is. Hiervoor zijn een PlayStation®5, een Blu-Ray™-kopie van het spel, een PlayStation® Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.

  Over F1 2021

  Geniet van de geweldige nieuwe features van F1 2021, waaronder het spannende verhaal 'Braking Point', een carrière voor 2 spelers en een nog echtere beleving met 'Echte seizoensstart'. Leid je team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus die tien jaar beslaat of ga nek aan nek in multiplayer en op gedeeld scherm. Laat je meeslepen door het grootste racespektakel van de planeet en race met de authentieke opstelling van twintig coureurs en tien iconische teams uit seizoen 2021: ‘Braking Point’ – het spannende nieuwe verhaal Nieuwe manieren om te spelen: carrière voor twee spelers en 'Echte seizoensstart' Het populaire 'Mijn Team', gedeeld scherm en multiplayer Met F1 2021 beschik je over de volgende mogelijkheden: De officiële videogame van het 2021 Formula One World Championship. 'Braking Point', het spannende nieuwe verhaal. Nieuwe manieren om te spelen: carrière voor twee spelers en 'Echte seizoensstart'. Mijn Team-modus - maak een coureur aan, kies een sponsor en een motorleverancier, neem een teamgenoot aan en doe mee als het 11e team op de grid. De coureurstats zijn uitgebreid met 'Focus' en er zijn nieuwe teamkritische afdelingsgebeurtenissen om mee om te gaan. Race op gedeeld scherm voor twee spelers. Casual race-opties voor ontspannen races en nieuwe Expert-opties die ervaren spelers nog meer controle geven. Carrièremodus die tien jaar omspant, inclusief vernieuwde Research & Development en Trainingsprogramma's, plus een nieuwe Snelle Training. Formula 2, het ultieme oefenterrein voor F1, is ook inbegrepen met opties voor korte, middellange en volledige seizoenen, en opties voor seizoenscontent van 2020 en 2021*. Esports - in-gamegebied voor de online kwalificatie-events, het laatste nieuws en de mogelijkheid om de nieuwe F1 Esports Challenger en Pro Series races te kijken. Meer soorten races: Tijdrit, kortere seizoenlengte, Grand Prix-modus en de mogelijkheid om je mooiste momenten te herbeleven met automatische hoogtepunten. Ga online de strijd aan in multiplayer met sociale en klassementsraces, een nieuw format om snel mee te doen, competities, aanpasbare livery's en wekelijkse events.

  42,99 42,99


  Titel: F1 2021 - PS4
  Prijs: € 42,99
  Productcode: 9300000035258905


   

Dit is F1 2021 voor de PlayStation 4, de officiële game van Electronic Arts van het 2021 Fia Formula One World Championship waarin je racet met coureurs uit de Formule 1 van over de wereld. F1® 2021 ondersteunt Xbox Smart Delivery en PlayStations gr....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top