Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

F1 2021 - PS4


 • F1 2021 - PS4
  F1 2021 - PS4 Dit is F1 2021 voor de PlayStation 4, de officiële game van Electronic Arts van het 2021 Fia Formula One World Championship waarin je racet met coureurs uit de Formule 1 van over de wereld. Geniet van de geweldige nieuwe features van F1 2021, waaronder het spannende verhaal 'Braking Point', een carrière voor 2 spelers en een nog echtere beleving met 'Echte seizoensstart'. Leid je team naar de top in de populaire 'Mijn Team' carrièremodus die tien jaar beslaat of ga nek aan nek in multiplayer en op gedeeld scherm. Laat je meeslepen door het grootste racespektakel van de planeet en race met de authentieke opstelling van twintig coureurs en tien iconische teams uit seizoen 2021:
  ‘Braking Point’ – het spannende nieuwe verhaal Nieuwe manieren om te spelen: carrière voor twee spelers en 'Echte seizoensstart' Het populaire 'Mijn Team', gedeeld scherm en multiplayer F1 2021 Pre-Order Pre-order F1 2021 nu en ontvang op de dag van release onderstaande pre-order voordelen:
  Braking Point Content Pack Vier de release van F1® 2021 met exclusieve in-game items die geïnspireerd zijn op de fictieve sterren van het nieuwe ‘Braking Point’-verhaal, en gebruik ze om te racen als Devon Butler, Aiden Jackson en Casper Akkerman: personageavatar | autolivery | pak | handschoenen | helm | stemmen voor overwinningsberichten 5.000 PitCoin, de virtuele valuta om in de game uit te geven. Met F1 2021 beschik je over de volgende mogelijkheden: De officiële videogame van het 2021 Formula One World Championship. 'Braking Point', het spannende nieuwe verhaal. Nieuwe manieren om te spelen: carrière voor twee spelers en 'Echte seizoensstart'. Mijn Team-modus - maak een coureur aan, kies een sponsor en een motorleverancier, neem een teamgenoot aan en doe mee als het 11e team op de grid. De coureurstats zijn uitgebreid met 'Focus' en er zijn nieuwe teamkritische afdelingsgebeurtenissen om mee om te gaan. Race op gedeeld scherm voor twee spelers. Casual race-opties voor ontspannen races en nieuwe Expert-opties die ervaren spelers nog meer controle geven. Carrièremodus die tien jaar omspant, inclusief vernieuwde Research & Development en Trainingsprogramma's, plus een nieuwe Snelle Training. Formula 2, het ultieme oefenterrein voor F1, is ook inbegrepen met opties voor korte, middellange en volledige seizoenen, en opties voor seizoenscontent van 2020 en 2021*. Esports - in-gamegebied voor de online kwalificatie-events, het laatste nieuws en de mogelijkheid om de nieuwe F1 Esports Challenger en Pro Series races te kijken. Meer soorten races: Tijdrit, kortere seizoenlengte, Grand Prix-modus en de mogelijkheid om je mooiste momenten te herbeleven met automatische hoogtepunten. Ga online de strijd aan in multiplayer met sociale en klassementsraces, een nieuw format om snel mee te doen, competities, aanpasbare livery's en wekelijkse events.

  59,99


  Titel: F1 2021 - PS4
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9300000035258905


   

Dit is F1 2021 voor de PlayStation 4, de officiële game van Electronic Arts van het 2021 Fia Formula One World Championship waarin je racet met coureurs uit de Formule 1 van over de wereld. Geniet van de geweldige nieuwe features van F1 2021, waaro....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top