Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Bosch WAV28KH0NL - Serie 8 - i-DOS - Wasmachine


 • Bosch WAV28KH0NL - Serie 8 - i-DOS - Wasmachine
  Bosch WAV28KH0NL - Serie 8 - i-DOS - Wasmachine Met de Bosch WAV28KH0NL serie 8 wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of waspoeder dankzij de i-DOS automatische wasmiddeldosering. Met een 9 kg vulcapaciteit kan je aardig wat was kwijt en was je met de SpeedPerfect functie tot 65% sneller. Is de trommel vies? kies dan voor het trommelreinigingsprogramma, of ben je was vergeten? voeg dit dan toe doormiddel van de bijvulfunctie. Was met een vlekkeloos resultaat via de 4D wash en bedien je wasmachine op afstand via de Home Connect app. Voordelen i-DOS SpeedPerfect Home Connect app Nadelen Beschikt niet over een stoomprogramma

  i-DOS, automatische wasmiddeldosering Met de i-DOS automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
  Bedienen via de app op je telefoon. Deze Bosch wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
  Trommelreinigingsprogramma De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
  4D-Wash, voor een beter resultaat Het 4D-Wash programma is een programma die efficiënt en zuinig werkt. Door de kracht ontstaat er een tunnel in de trommel, waar het water en wasmiddel krachtig in de vezels van de kleding wordt gespoten. Dit allemaal voor een nog beter resultaat.
  VarioTrommel, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioDrum tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijderd.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  ActiveWater Plus, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater Plus technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.

  kenmerken van de Bosch serie 8 WAV28KH0NL
  Home Connect app - i-DOS - AllergiePlus - Trommelreinigingsfunctie - TouchControl - IntensivePlus - SpeedPerfect - Bijvulfunctie - 4D wash - XXL volume trommel van 65 liter - Trommelverlichting - varioTrommel - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de motor - ActiveWater Plus - antiVibration - aquaSensor - Kinderbeveiliging - Eindtijduitstel Functies en programma's op de Bosch wasmachine
  Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas Speciale programma's: AllergiePlus, Auto fijn, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Overhemden, Centrifugeren/afpompen, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min Home Connect, i-DOS TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Aan/uit, Klaar in, i-Dos2.0 lade 1, i-Dos 2.0 lade 2, Intensive Plus, Extra spoelen, Remote Start, Start/Bijvullen, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Voorwas, Toerentalkeuze/Spoelstop

  899


  Titel: Bosch WAV28KH0NL - Serie 8 - i-DOS - Wasmachine
  Prijs: € 899,00
  Productcode: 9300000031944751


   

Met de Bosch WAV28KH0NL serie 8 wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of waspoeder dankzij de i-DOS automatische wasmiddeldosering. Met een 9 kg vulcapaciteit kan je aardig wat was kwijt en was je met de SpeedPerfect functie tot 65% sne....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top