Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

VITAMO Mondkapjes 5 Stuks - Wasbaar en Herbruikbaa


 • VITAMO Mondkapjes 5 Stuks - Wasbaar en Herbruikbaa
  VITAMO Mondkapjes 5 Stuks - Wasbaar en Herbruikbaa Deze wasbare mondkapjes zullen je helpen om je van A naar B te verplaatsen. Bescherm jezelf en je medemens met VITAMO lasercut neopreen mondkapjes! Met deze voordeelverpakking heb je altijd een extra mondkapje. Ice Silk neopreen mondmaskers zijn spatwaterdicht, ademend en er zijn geen speciale filters nodig. Ze zijn duurzaam doordat je één mondkapje vele keren kunt wassen wassen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee! Na het wassen zijn ze binnen 10 minuten weer droog. Ice Silk Neopreen Neopreen, ook wel polychloropreen genoemd, is een materiaal dat zich perfect leent voor het maken van mondkapjes. De stof is namelijk spatwaterdicht, dit beschermt je dus voor vochtdruppels, in tegenstelling tot de katoenen maskers die je ziet bij andere aanbieders. Hierdoor zijn er ook geen speciale filters nodig en ben je toch maximaal beschermd zonder dat er te kort gedaan wordt aan adem- en draagcomfort. Komt de stof je bekend voor? Duikpakken en chirurgische handschoenen worden hier ook van gemaakt namelijk, dit bewijst de veiligheid maar weer. VITAMO mondmasker ✔ Gemaakt van duurzaam Ice Silk neopreen materiaal ✔ Spatwaterdicht ✔ Beschermt jezelf en je medemens ✔ Wasbaar ✔ Binnen 10 minuten droog en klaar voor gebruik ✔ Comfortabele pasvorm ✔ Ademend stof ✔ Lasercut design met gesealde naden ✔ Voordeelverpakking 3+2 gratis mondmaskers FAQ Op welke manier kan ik dit mondmasker het beste wassen? Handwas: Kook 500 ml water en laat dit water afkoelen tot zo’n 30-40 graden. Plaats het masker in het water en laat het liggen voor ongeveer 1 minuut. Wring het overtollige water uit het mondkapje en binnen ongeveer 10 minuten kun je weer gebruik maken van je bescherming. Wasmachine: Was het masker in de wasmachine op maximaal 40 graden, gebruik geen wasverzachter. Let op: Te heet water kan ervoor zorgen dat het masker zijn flexibiliteit en stevigheid verliest. Vanaf welke leeftijd kan dit masker gedragen worden? Dit masker is geschikt vanaf 13-jarige leeftijd. Inhoud verpakking 3x VITAMO neopreen mondmasker zwart + 2x GRATIS mondmasker grijs Let op:

  Dit zijn geen medische mondkapjes. Deze mondmaskers zijn geschikt voor de maatregelen van de overheid (mondkapjesplicht). Raadpleeg de overheid voor corona-advies.

  Veilig gebruik Voor het opzetten van dit mondkapje is het belangrijk om je handen te wassen met water en zeep. Vervolgens kun je het mondkapje opzetten door de uitsparingen achter je oren te bevestigen. Zorg dat het mondkapje goed aansluit op de neus en kin. Het masker is het effectiefst wanneer je deze zo min mogelijk aanraakt en afzet. Ook bij het verwijderen van het mondmasker is het belangrijk je handen te wassen en het masker zelf niet aan te raken.

  12,27


  Titel: VITAMO Mondkapjes 5 Stuks - Wasbaar en Herbruikbaa
  Prijs: € 12,27
  Productcode: 9300000014883765


   

Deze wasbare mondkapjes zullen je helpen om je van A naar B te verplaatsen. Bescherm jezelf en je medemens met VITAMO lasercut neopreen mondkapjes! Met deze voordeelverpakking heb je altijd een extra mondkapje. Ice Silk neopreen mondmaskers zijn ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top