Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Beko WTV81484CSBN1 - AquaTech - Wasmachine • Beko WTV81484CSBN1 - AquaTech - Wasmachine

  Beko WTV81484CSBN1 - AquaTech - Wasmachine Ben je opzoek naar een hele zuinige wasmachine die ook nog eens beter met je wasgoed omgaat? Dan is de Beko WTV81484CSBN1 wasmachine ideaal. Deze wasmachine van Beko heeft een A energielabel en beschikt over de AquaTech van Beko. Met deze wasmachine van Beko kan je 8kg aan wasgoed per keer wassen. Je kunt dus aardig wat wasgoed in een keer te draaien. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening maar ook kostbare tijd. Daarnaast centrifugeert de Beko WTV81484CSBN1 met 1400 toeren per minuut. Je was komt er dus niet alleen schoon maar ook nog eens vrij droog uit de wasmachine. De afmetingen van de Beko WTV81484CSBN1 zijn 84 x 60 x 55 cm (H x B x D).

  Voordelen ProSmart™: Energiezuinig, stiller en duurzamere motor Deze wasmachine is met energielabel A zeer energiezuinig AquaTech: je wasgoed wordt beter behandeld HomeWhiz Smart home technologie: Te bedienen met app ProSmart™: Energiezuinig, stiller en duurzamere motor Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen Heeft geen automatische wasmiddeldosering AquaTech® De Beko WTV81484CSBN1 beschikt over AquaTech®. Dit is een unieke wastechnologie van Beko waardoor de trommel minder vaak hoeft te draaien. Het draaien is namelijk vervangen door de kracht van water. Je was wordt met een snelheid van 19 liter per minuut, zoals een douche, van bovenaf besproeid. Met de AquaTech® technologie is de Beko WTV81484CSBN1 twee keer sneller dan een normale wasmachine en is hij ook nog eens twee keer zo zacht voor je wasgoed. Deze wasmachine behandeld je kleding dus beter en met meer zorg dan een reguliere wasmachine.

  RecycledTub™ De EcoTub is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat.
  ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

  Zekerheid en garantie:
  Op deze wasmachine krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement. SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen. HomeWhiz Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel. Programma's
  Stel simpel één van de vijftien wasprogramma's in en daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze Beko wasmachine opties voor starttijdvoorkeuze, Eco wassen of kort wassen (daily-Express). Maar ook hemden, sportkleding, wol en handwas zijn aanwezig. Zo voorziet de Beko WTV8148SCSBN1 wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Via bluetooth kunt je ook nog programma's downloaden en uploaden naar je wasmachine.

  554,99 554,99


  Titel: Beko WTV81484CSBN1 - AquaTech - Wasmachine
  Prijs: € 554,99
  Productcode: 9300000004292296


   

Ben je opzoek naar een hele zuinige wasmachine die ook nog eens beter met je wasgoed omgaat? Dan is de Beko WTV81484CSBN1 wasmachine ideaal. Deze wasmachine van Beko heeft een A energielabel en beschikt over de AquaTech van Beko. Met deze wasmachine ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top