Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Candy Wasmachine | Model CST 06LE/1-S | Vrijstaand


 • Candy Wasmachine | Model CST 06LE/1-S | Vrijstaand
  Candy Wasmachine | Model CST 06LE/1-S | Vrijstaand VIND HET PROGRAMMA DAT HET BESTE PAST BIJ UW BEHOEFTEN
  De Voice Assistant begeleidt u stap voor stap bij het selecteren van het perfecte programma voor u. Vraag het gewoon en volg de instructies. Selecteer in slechts 3 stappen het beste wasprogramma dat door uw wasmachine wordt voorgesteld. De APP stelt de wascyclus voor die het beste bij u past.

  MIX POWER SYSTEEM +
  Krijg het meest effectieve snelle programma in minder dan 1 uur. U hoeft zeep niet langer rechtstreeks op kleding aan te brengen. Met het Mix Power System +, gepatenteerd door Candy, injecteert het direct een concentraat van schoon water en wasmiddel op de stoffen, voor uitzonderlijke resultaten in een recordtijd. De Mix Power System + -technologie omvat het Perfect Rapid 59'-programma: de effectiviteit van 40 ° C in slechts 20 ° C, met een energiebesparing tot 60% van uw factuur.
  UITGESTELDE START
  Met deze functie kunt u de wascyclus zo programmeren dat deze start met een maximale vertraging van 24 uur . Hierdoor kun je veilig naar je werk gaan of een vriend opzoeken en de wascyclus in het model CANDY CST 06LE 1-S zo instellen dat deze eindigt bij thuiskomst.

  SMART TOUCH
  Met Smart Touch- technologie kun je de CANDY CST 06LE 1-S wasmachine draadloos met je telefoon verbinden . Met behulp van de applicatie kunt u het apparaat bedienen of nieuwe programma's downloaden die aan uw behoeften voldoen. Voor een goede werking van de Smart Touch- functie is een Android-telefoon met NFC-technologie vereist.

  PROGRAMMA QUICK WASH (14/30/44/59 MIN)
  De beste combinatie van tijd en efficiëntie. Bij Candy wasmachines heb je de keuze uit minimaal vier wasmodi die elk minder dan een uur duren, maar wel 100% effectief zijn.

  GEWICHTSENSOR
  Onze machines minimaliseren het elektriciteitsverbruik zonder al te veel uit te geven. Gevoelige sensoren bepalen het gewicht van het geladen wasgoed en regelen automatisch het water- en elektriciteitsverbruik. De halflastmodus in onze machines bespaart tot 70% water, tijd en stroom.

  LEVENSDUUR WASMACHINE
  De smart check-functie zorgt voor eenvoudig onderhoud van de machine. Het houdt de technische staat van de machine in de gaten en brengt u daarover op de hoogte. Bij een storing of storing helpt een slim programma u zelf om een oplossing voor het probleem te vinden.

  ALLES ONDER CONTROLE
  Met de functie "Statistieken" kunt u de programma's die u het vaakst gebruikt beheren en leren hoe u uw wasgoed kunt optimaliseren.

  KRIJG HET BESTE WASRESULTAAT
  De stemassistent begeleidt u stap voor stap om het meest geschikte programma voor u te kiezen. Vraag het gewoon en volg de instructies. Wanneer u met uw apparaat communiceert, kunt u in slechts 3 stappen de beste wasmodus vinden: kies het type linnen of stof, de kleur en de mate van vervuiling, en de toepassing zelf biedt u de meest acceptabele wasbeurt.

  TIPS EN AANBEVELINGEN
  In deze verzameling slimme tips vind je alle tips om tijd en geld te besparen en perfect schoon wasgoed te krijgen.

  UITGESTELDE START FUNCTIE
  Met de uitgestelde start functie kan het wasgoed gewassen worden wanneer het jou uitkomt. De geprogrammeerde start van de wascyclus kan tot 24 uur worden uitgesteld. Vanaf nu kunt u de onaangename geur van kruimelig linnen in de wasmachine vergeten. Evenals het verbruik van duurdere dagelijkse energie, omdat het wasgoed kan worden ingesteld op een tijdstip waarop het opladen lager is.

  DOWNLOAD DE WASMODUS DIE HET MEEST BIJ U PAST
  Met de functie Smart Wash Cycles kunt u de optimale wasmodus downloaden voor uw levensstijl en biedt het extra toepassingen om de beste manier te vinden om uw kleding te verzorgen.



  284


  Titel: Candy Wasmachine | Model CST 06LE/1-S | Vrijstaand
  Prijs: € 284,00
  Productcode: 9300000026103702


   





VIND HET PROGRAMMA DAT HET BESTE PAST BIJ UW BEHOEFTEN
De Voice Assistant begeleidt u stap voor stap bij het selecteren van het perfecte programma voor u. Vraag het gewoon en volg de instructies. Selecteer in slechts 3 stappen het beste wasprogramma....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top