Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TP-Link Deco M5 - Mesh Wifi - Single Unit


 • TP-Link Deco M5 - Mesh Wifi - Single Unit
  TP-Link Deco M5 - Mesh Wifi - Single Unit Deze TP-Link Deco M5 is een Deco station en kan op meerdere manieren worden ingezet. Enerzijds als uitbreiding op een bestaand Deco netwerk, anderzijds kan het station ook los gebruikt worden als router of als access point om een bestaand wifi signaal mee uit te breiden. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid meer en behoren je netwerkproblemen tot het verleden.

  Kenmerken van de TP-Link Deco M5: Deze Multiroom Wifi...

  ✔ … beschikt over Bluetooth 4.2 en een USB-c aansluiting. ✔ … geeft je de mogelijkheid om eén wifi-naam (SSID) voor je hele huis aan te maken.

  ✔ … heeft Adaptive Routing Technology (ART) en kiest daardoor automatisch het beste pad voor alle verbonden apparaten. ✔ … heeft ouderlijk toezicht, waardoor je je kinderen online veiligheid kunt bieden. ✔ … is compatibel met Smart Home en Amazon Alexa. ✔ … heeft HomeCare waardoor je een uitgebreide beveiliging hebt, zodat elk apparaat in je netwerk automatisch beschermt is tegen online bedreigingen.

  ℹ Goed om te weten: Deco is eenvoudig te installeren. Download de app en laat Deco de perfecte plek vinden voor het beste bereik. Wordt standaard geleverd met geinstalleerde antivirus software Dit multiroom wifi systeem is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement. Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben.

  Wist je dat... ... wij jou ook kunnen helpen met het installeren van Wifi? De specialisten van ServicePlus maken jouw leven een stukje gemakkelijker! We installeren je nieuwe device, meten het WiFi signaal en zorgen voor de beste instellingen bij jou thuis. Zo kun jij supersnel internetten.

  61,99 61,99


  Titel: TP-Link Deco M5 - Mesh Wifi - Single Unit
  Prijs: € 61,99
  Productcode: 9200000078377454


   

Deze TP-Link Deco M5 is een Deco station en kan op meerdere manieren worden ingezet. Enerzijds als uitbreiding op een bestaand Deco netwerk, anderzijds kan het station ook los gebruikt worden als router of als access point om een bestaand wifi signa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top