Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Tes


 • Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Tes
  Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Tes De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test is een snelle test voor de opsporing van SARS-CoV-2-Antigenen en is voor zelftesten gebruik.

  De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test heeft een ontheffing gekregen van de Nederlandse overheid om als antigeen-sneltest zelftest op de Nederlandse markt gebracht te mogen worden.

  Let op: lees de instructies zorgvuldig door voordat u de test uitvoert!

  De snelle SARS-CoV-2-antigenentest is een test voor de opsporing van het antigeen van SARSCoV- 2 in menselijke neusuitstrijkjes. Testresultaten worden visueel gelezen na 15-30 minuten op basis van de aanwezigheid of afwezigheid van gekleurde lijntjes. Ter controle van de procedure verschijnt er altijd een gekleurd lijntje in het gebied van de controlelijn, dat aangeeft dat er voldoende specimenvolume is toegevoegd en dat er membraanabsorptie heeft plaatsgevonden.

  De nieuwe coronavirussen behoren tot het beta genus. COVID-19 is een ziekte die leidt tot acute luchtweginfectie. Momenteel zijn patiënten die met het coronavirus besmet zijn de grootste bron van besmetting; ook besmette mensen die geen symptomen vertonen kunnen het virus op anderen overdragen. Volgens recent epidemiologisch onderzoek is de incubatieperiode 1 tot 14 dagen, meestal 3 tot 7 dagen. De meest voorkomende verschijnselen zijn koorts, vermoeidheid en een droge hoest. Een verstopte neus, lopende neus, keelpijn, myalgie en diarree komen in een paar gevallen voor.

  Inhoud Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test
  - 1 Testcassette
  - 1 Buisje met vloeistof Druppelaar
  - 1 Wattenstaafje
  - 1 Buishouder
  - 1 Bijsluiter

  Een monster van een neusuitstrijk kan door een persoon van 18 jaar en ouder zelf worden afgenomen. Kinderen van 12-17 jaar moeten de uitstrijk onder toezicht van volwassenen uitvoeren. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden getest door een volwassene. Volg uw plaatselijke richtlijnen voor het afnemen van monster door kinderen.

  8,99 3,99


  Titel: Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Tes
  Prijs: € 3,99
  Productcode: 9300000034462207


   

De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test is een snelle test voor de opsporing van SARS-CoV-2-Antigenen en is voor zelftesten gebruik.

De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test heeft een ontheffing gekregen van de Neder....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top