AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TOPBUXUS Anti Rups (voorheen XenTari) Tegen Buxusr • TOPBUXUS Anti Rups (voorheen XenTari) Tegen Buxusrups - Buxusmot - voor 200 m² Buxus

  TOPBUXUS Anti Rups (voorheen XenTari) Tegen Buxusr TOPBUXUS Anti Rups® stopt en voorkomt rupsenvraat in Buxus. Biologische bestrijding van de Buxusrups en Buxusmot Professionele dosering – 1 zakje van 3 gram kan worden opgelost in 4 liter water, dit is voldoende voor 40m2 Buxus Eenvoudig in gebruik Bij waarneming van rupsen direct al uw Buxus behandelen Kan gemengd worden met TOPBUXUS Health-Mix – zo kunt u eenvoudig en efficiënt in 1 moeite zowel de Buxusrups als de Buxusschimmel aanpakken TOPBUXUS Anti Rups® is 100% veilig voor mensen en andere dieren, zoals bijen en (jonge) vogels die de behandelde rupsen opeten. TOPBUXUS Anti Rups® is het nieuwe product tegen de Buxusrups, met toelating voor de Nederlandse markt. TOPBUXUS Anti Rups® is een biologische insecticide op basis van de Bacillus thuringiensis subsp. Kurstaki. Nieuwe dosering:
  1 zakje (3 gram) TOPBUXUS Anti Rups® oplossen in 4 Liter water, de verkregen oplossing is voldoende voor de behandeling van 40m2 Buxus. Besproei de planten volledig met het mengsel zodra rupsen of -vraat wordt waargenomen. Bij een grote plaag of veel regenval de behandeling herhalen. Behandeling bij voorkeur alleen bij een buitentemperatuur van boven de 15 graden Celsius. Binnen enkele uren na behandeling stopt de vraat van de rupsen. Na 3-5 dagen sterven ze en vallen ze van de plant.
  De rupsen eten van de blaadjes die met TOPBUXUS Anti Rups® behandeld zijn. Via enzymatische afbraak in de maag van de rups worden de eiwitkristallen van de Bacillus Thuringiensis afgebroken tot toxinen. Deze toxinen binden zich aan receptoren op de darmwand en doorboren deze ook. De rups wordt volledig aangetast en sterft uiteindelijk. Hoewel het enkele dagen kan duren voor de rups sterft is TOPBUXUS Anti Rups® zeer efficient en effectief. 1 à 2 uur na de opname van TOPBUXUS Anti Rups® door de rups stopt de rupsenvraat en dus de schade aan de buxus. Let op: de rupsen sterven pas nadat zij van het behandelde blad gegeten hebben. Soms beginnen de rupsen niet direct te eten, deze zullen dus niet direct sterven maar richten ook nog geen schade aan. TOPBUXUS Anti Rups® is een biologisch middel dat niet schadelijk is voor mens en milieu. Ook de natuurlijke vijanden van de rups zoals sluipwespen, vliegen, bijen en mijten worden niet door het middel aangetast. Toepassen bij een temperatuur vanaf 15° C In de regel wordt tussen 1 en 2 weken later een tweede behandeling uitgevoerd om de rupsenplaag definitief te stoppen. Kan in combinatie met TOPBUXUS Health-Mix gemengd worden om in 1 behandeling zowel de Buxusrups als de Buxusschimmel aan te pakken. Ga steeds voorzichtig om met bestrijdingsmiddelen, Voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en productinformatie lezen! Wanneer gebruik je buxusrups besrijdingsmiddel? De rupsen kun je het hele jaar door aantreffen op je Buxus, terwijl de vlinders en poppen in de maanden april/mei en augustus/september te zien zijn. Dus je kunt tijdens het hele groeiseizoen last hebben van rupsen in je Buxus, die je plant kaal kunnen vreten. Tussen april en september kunnen er twee of zelfs drie generaties Buxusmotten ontstaan in uw Buxus. Het is daarom enorm belangrijk dat je de eerste generatie goed aanpakt.

  19,64 19,64


  Titel: TOPBUXUS Anti Rups (voorheen XenTari) Tegen Buxusr
  Prijs: € 19,64
  Productcode: 9300000004323124


   

TOPBUXUS Anti Rups® stopt en voorkomt rupsenvraat in Buxus. Biologische bestrijding van de Buxusrups en Buxusmot Professionele dosering – 1 zakje van 3 gram kan worden opgelost in 4 liter water, dit is voldoende voor 40m2 Buxus Eenvoudig in gebruik ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top