Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Whirlpool WIO 3O540 PELG - Volledig integreerbare


 • Whirlpool WIO 3O540 PELG - Volledig integreerbare
  Whirlpool WIO 3O540 PELG - Volledig integreerbare Whirlpool inbouw vaatwasser: WIO 3O540 PELG Deze Whirlpool inbouw vaatwasser heeft de volgende eigenschappen: kleur RVS. Uitzonderlijke energie-efficiëntie B en verminderd energieverbruik. Verstelbare poten voor perfecte stabiliteit, zelfs op oneffen oppervlakken of vloeren. Innovatieve technologie die een perfect stille werking garandeert, wat bijdraagt ​​aan de discretie van het apparaat. Uitstekende reinigingsprestaties, met onvergelijkbare wasbeurten. SuperEco B.
  14 couverts
  SuperStil 43Db
  NutaralDry
  PowerClean Pro
  Bestek Lade


  Deze Luxe whirlpool vaatwasser is uitgerust met een automatisch deuropeningssysteem aan het einde van de cyclus, zijn inductiemotor waardoor hij stil kan werken en zijn levensduur verbetert, en een tank van 100% roestvrij staal .

  6th Sense Dankzij zijn sensoren analyseert de 6th Sense de mate van vervuiling en past hij automatisch de duur van de cyclus, de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Deze modus maakt een energiebesparing tot 50% mogelijk en zorgt voor een onberispelijke wasbeurt.
  PowerClean Pro
  Meer ruimte voor meer flexibiliteit. Opmerkelijke wasresultaten! 28 hogedrukstralen aan de onderkant van de tank om de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen en 30% extra opslagruimte in de onderste korf te winnen. Natuurlijk droog
  + 70% verbetering van het drogen. Automatisch deuropeningssysteem aan het einde van de cyclus voor natuurlijk, optimaal en economisch drogen. Glasonderhoud Een speciaal accessoire op de onderste korf en een programma maken het mogelijk om uitzonderlijke was- en droogprestaties op glazen te bereiken. Het is opvouwbaar en geïntegreerd in de onderste mand om de ingenomen ruimte te minimaliseren en 100% ruimte vrij te maken als het niet nodig is.

  Multizone U kunt nu slechts één mand gebruiken (boven voor glazen en kopjes of onder voor sterk vervuild serviesgoed en potten). Antibacterieel programma
  Elimineert 99% van de bacteriën en zorgt voor een perfecte hygiëne van uw vaat.

  Snelprogramma
  Hiermee kunt u uw afwas in slechts 30 minuten doen!

  Crystal-programma
  Een zachte cyclus, ideaal voor delicate gerechten zoals glaswerk. 3e modulaire lade
  Geschikt voor alle soorten bestek en keukengerei. Deze lade kan uit de vaatwasser worden gehaald en als dienblad worden vervoerd.

  In hoogte verstelbare bovenkorf
  Opklapbare steun voor het eenvoudig opbergen van kopjes en glaswerk. In hoogte verstelbaar, zelfs beladen, is geschikt voor borden en kan volledig uit de holte worden gehaald om nog meer ruimte vrij te maken.

  Vertraagd vertrek Dankzij de uitgestelde startfunctie kunt u uw wasprogramma van 1 uur tot 12 uur van tevoren programmeren om het zo goed mogelijk aan uw schema aan te passen of om te profiteren van daluren (afhankelijk van het abonnement).

  Warmwateraansluiting tot 60 ° C Deze vaatwasser kan worden aangesloten op een warmwatervoorziening of op een warme bron zoals zonnepanelen. Het water hoeft niet meer opgewarmd te worden en je bespaart tot 70% elektriciteit t.o.v. een vaatwasser zonder warmwater aansluiting, bij volle belading en op basis van het standaard Eco 50 ° C programma.
  Het is uitgerust met Aquastop-beveiliging.

  Dit apparaat kan worden geïntegreerd, het wordt u geleverd zonder omkasting of decoratieve deur, zodat u het kunt matchen met het meubilair en de kleur van uw keuken. Voor meer details of om een ​​deurbekleding te laten plaatsen door onze monteurs, zie onze prijzen hierboven in de catalogus van onze à la carte diensten (tabblad Services & Abos).

  10 Programma's Eco (50 ° C), 6th Sense (50-60 ° C), Intensief (65 °), Snel wassen en drogen (50 ° C), Kristal (45 ° C), Snel 30 '(50 ° C), Stilte 39 dB (50 ° C), antibacterieel (65 ° C), voorwas (koud), zelfreinigend (65 ° C)

  529


  Titel: Whirlpool WIO 3O540 PELG - Volledig integreerbare
  Prijs: € 529,00
  Productcode: 9300000016320736


   

Whirlpool inbouw vaatwasser: WIO 3O540 PELG Deze Whirlpool inbouw vaatwasser heeft de volgende eigenschappen: kleur RVS. Uitzonderlijke energie-efficiëntie B en verminderd energieverbruik. Verstelbare poten voor perfecte stabiliteit, zelfs op oneffe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top