Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

4x LED Grondspots Solar Tuin Set- Tuinverlichting


 • 4x LED Grondspots Solar Tuin Set- Tuinverlichting
  4x LED Grondspots Solar Tuin Set- Tuinverlichting Wilt u sfeerverlichting voor in de tuin? Met deze 4x LED Tuinverlichting Solar Tuin Set van URGOODS is uw tuin sfeervol verlicht. De 4 grondspots met 8 led spots per lamp laden zich vanzelf op via zonne energie, zo bent u ook nog eens goed bezig voor het milieu! Met de meegeleverde prikstokken bevestigt u de grondspots makkelijk in de grond. LET OP: Zonder genoeg zonlicht werkt deze lamp niet. Plaats de spot dus op een plek waar de zon veel schijnt om zo teleurstellingen te voorkomen.

  Vraag en antwoord
  Zijn deze grondspots geschikt voor elke tuin?
  Ja, deze grondspots zijn geschikt voor elke tuin. De gronspots hebben een modern design en met de prikstokken zijn deze grondpots in elke tuin makkelijk te bevestigen.

  Zijn deze grondspots waterdicht?
  Ja, deze grondpsots zijn waterdicht. Om langdurige kwaliteit te waarborgen zijn deze grondspots waterdicht en dus bestendig tegen een flinke regenbui.

  Heb ik batterijen of stroom nodig voor deze grondspots?
  Nee, vanwege de kleine zonnepanelen laden deze grondspots zichzelf op. Hierdoor heb je geen extra kosten aan batterijen of stroom. Daarnaast bent u goed bezig voor het millieu! Uniek aan dit product: ✅Milieuvriendelijk: De spot laad automatisch op via Zonlicht/Zonne energie! ✅Sfeerverlichting: Met dank aan de moderne witte kleuren wordt uw tuin nog sfeervoller! ✅Prikstok: Met de prikstok blijft de spot goed op zijn plaats zonder dat deze zichtbaar is. Voor een extra moderne look! ✅8 LED: Met 8 led spots per lamp geven deze spots een luxe uitstraling aan uw tuin. De volledige oppervlakte van de spot wordt hierdoor verlicht. Waarom kiest u voor URGOODS? URGOODS produceert, test en beoordeeld alle producten zelf. Zo houden wij onze kwaliteit hoog en kunnen we onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden. Door goed naar onze klanten te luisteren verbeteren we onze producten en kunnen we onze kwaliteit blijven garanderen. Daarnaast vinden wij een snelle en kwalitatieve service een belangrijk onderdeel van uw aankoop. Zo kunt u 24/7 bij onze klantenservice terecht en heeft u voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw product morgen al in huis! Daarom kiest u voor URGOODS. Specificaties: Afmetingen: 5x5x10 cm (lxbxh) Materiaal: Plastic Kleur licht: Wit Verlichting: Led Voedingstype: Zonne Energie/Solar Gebruiksaanwijzing: Plaats de spot op een plek waar de zon veel schijnt zodat de grondspot voldoende energie krijgt om op te laden. Druk de rubberen knop 1 keer in om de spot te activeren. Nu zal de spot vanzelf aan gaan bij nachtlicht.

  21,95


  Titel: 4x LED Grondspots Solar Tuin Set- Tuinverlichting
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9200000109868328


   

Wilt u sfeerverlichting voor in de tuin? Met deze 4x LED Tuinverlichting Solar Tuin Set van URGOODS is uw tuin sfeervol verlicht. De 4 grondspots met 8 led spots per lamp laden zich vanzelf op via zonne energie, zo bent u ook nog eens goed bezig voo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top