Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager |me


 • Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager |me
  Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager |me Heeft u last van ongewenste dieren of ongedierte rondom uw huis of bedrijf? Zoek dan niet verder. Deze kattenverjager gebruikt zowel sonische als ultrasone geluidsgolven gebruikt om elk dier af te schrikken en uit uw tuin te houden. Sonisch en ultrasonisch geluid:
  U kunt ervoor kiezen om alleen ultrasoon geluid te gebruiken (wat betekent dat mensen het bijna niet kunnen horen) of alleen sonische geluiden te gebruiken (geluiden die mensen kunnen horen) of beide gebruiken voor een maximaal effect. Effectief:
  De Supersonic Flash Repeller is de meest effectieve manier om katten en andere dieren te verjagen uit uw tuin, van uw balkon of op vakantie. De verjager maakt gebruik van ultrasoon geluid, hoorbaar en onhoorbaar en van lichtflitsen.Het heeft een groot bereik, dat ook eenvoudig is aan te
  passen.

  Dubbel zender:
  Dankzij de dubbele zender en het systeem van wisselende frequenties, verjaagt dit apparaat dieren keer op keer, zonder dat ze aan het storende geluid kunnen wennen.

  Groter bereik:
  Het apparaat werkt met een ingebouwde infrarode bewegingssensor (PIR) die reageert op beweging en lichaamswarmte - op bewegende takken en voorbij vliegende papieren reageert het niet. Deze infrarode bewegingssensor bewaakt over 9 meter lengte en een straal van 120 graden! Makkelijk in gebruik:
  De Supersonic Flash Repeller is zeer eenvoudig te installeren: in de grond, aan de wand of bovenop een plank of dank.

  Laatste technologie en meer opties:
  De Supersonic Flash Repeller maakt gebruik van de nieuwste technologie en is daardoor nog handiger en effectiever. U kunt het eenvoudig instellen op verschillende modussen en ervoor kiezen het apparaat met een timer
  automatisch te laten werken.

  Duurzaam, ingebouwde zonnepaneel laadt de batterij op:
  De Supersonic Flash Repeller werkt op een oplaadbare batterij, die automatisch wordt opgeladen door het zonnepaneel als het apparaat op een zonnige plek staat. Bij donker weer kunt u het simpel opladen met een USB-kabel - binnen vieruur is het volledig opgeladen.

  Compleet waterdicht, weerbestendig en milieuvriendelijk:
  U hoeft niet bang te zijn voor regen of koude: dankzij de watervaste behuizing is het apparaat bestand tegen alle weersomstandigheden.

  De Supersonic Flash Repeller is dier-, mens- en milieuvriendelijk. Ongewenste dieren worden weggejaagd zonder schade aan de omgeving en zonder de dieren pijn te doen. Pesticiden en chemische middelen zijn overbodig en u hoeft geen dode dieren uit vallen te halen.

  Voordelen:
  Regenbestendig: De watervaste behuizing beschermt uw apparaat tegen
  regen en kou. Simpel te installeren: U plaatst het apparaat met de stok in de grond, of hangt het aan de wand. Het bovenste deel is eenvoudig neer te zetten op een vlakke ondergrond. Effectieve technologie: Door de dubbele zender met wisselende frequenties en de LED-lichtflitsen jaagt u ongewenste dieren effectief en langdurig weg. Groot bereik: De sensor werkt tot een afstand van negen meter, of minder als u dat wilt. Veilig in gebruik: Het apparaat brengt geen schade aan dier, mens of milieu. U verjaagt dieren zonder pesticiden, gif of pijnlijke vallen. Makkelijk in gebruik: U plaatst de batterijen en kunt aan de slag. De verschillende modussen zijn eenvoudig in te stellen.

  Zo werkt het:
  De infrarode bewegingssensor (PIR) neemt beweging en lichaamswarmte waar en dan geeft het apparaat een ultrasoon geluid op verschillende frequenties af. Dieren vinden dit heel vervelend en slaan op de vlucht.

  Eenvoudig te gebruiken:
  U stelt het apparaat heel makkelijk in met de knoppen - u kiest uit een van de standen voor frequentie en voor het geluid. U kunt ook kiezen voor een automatische timer: het apparaat gaat dan om het half uur af. Steek het
  apparaat simpelweg in de grond, hang het op of zet het op een vlakke ondergrond.

  Geen gewenning:
  Dankzij de combinatie van de geavanceerde infrarode bewegingssensor en de wisselende frequenties, kunnen de dieren niet gaan wennen aan het geluid. Het apparaat reageert alleen op de aanwezigheid van warme dieren en slaat dus niet voortdurend aan. De dieren kunnen ook niet wennen aan de frequentie van het geluid, omdat het steeds wisselt. Dat maakt het apparaat langdurig effectief.

  Reikwijdte:
  Het apparaat heeft een werkingshoek van 120 graden en werkt tot op een afstand van negen meter.

  Werking:
  De Ultrasonic Flash Repeller werkt onmiddellijk, maar dieren zullen niet direct uw tuin gaan vermijden. Het duurt even voordat ze doorhebben dat de Repeller aangaat wanneer ze in de buurt komen. Uw huisdieren binnen hebben geen last van het apparaat, maar wanneer ze buiten zijn reageren ze wel op het geluid en het licht.

  Batterij:

  De Ultrasonic Flash Repeller werkt op een 3.7 V 18650 2000 mAh lithium batterij (oplaadbaar met zonne-energie of een USB-kabel) die wordt meegeleverd. De batterij is eenvoudig oplaadbaar. Dat gebeurt bij zonnig weer automatisch met de zonnecellen en bij donker weer kunt u opladen met de USB-kabel. Het apparaat is in vier uur volledig opgeladen.

  Onze effectiviteits-garantie:
  Mocht u niet tevreden zijn over dit product, kunt u het binnen 30 dagen retourneren. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantendienst van Bol.

  Drie modussen:
  U kunt de sonische instellingen regelen met de Sonic-knop (links), door de knop met de klok mee te draaien Herten Vossen, dassen en stinkdieren Honden, eekhoorns &5. Katten, steenmaters, vleermuizen, muizen en ratten U kunt de frequentie regelen met de Frequentie-knop (rechts): als u de knop met de klok meedraait gaat de frequentie omhoog.

  De volgende instellingen zijn mogelijk:
  0 Uit
  1: 13.5 KHz to 19.5 KHz voor het verjagen van muizen, ratten, honden,
  vossen, marters etc.
  2: 19.24 kHz - 24.5 kHz voor het verjagen van katten, dassen, stinkdieren etc.
  3: 24.5 - 45.5 kHz voor het verjagen van vleermuizen, vogels, knaagdieren
  etc. -
  4: Alarm and krachtige LED-lichtflitsen om wilde dieren af te schrikken.
  5: Mode 1, Mode 2, Mode 3 werken tegelijkertijd met de felle lichtflitsen.

  Timer (smart modus)
  Schakel de timer in om het apparaat elk half uur te laten werken.

  Installeren:
  Plaats het apparaat met de voorkant naar het gebied dat u wilt beschermen (bijvoorbeeld in een bloembed of aan een muur). Het apparaat kan in de grond worden gezet of worden opgehangen. Het bovenste deel kan ook zelfstandig op een vlak oppervlak worden gezet, zoals een plank.

  Specificaties
  Krachtbron: 3.7 V 18650 2000 mAh lithium batterij (oplaadbaar met zonneenergie of een USB-kabel)
  Maximaal detectie-bereik: negen meter, afhankelijk van de grootte van het dier en de omgeving.
  Infrarode hoek: 120 graden.


  20,95


  Titel: Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager |me
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9300000025138481


   

Heeft u last van ongewenste dieren of ongedierte rondom uw huis of bedrijf? Zoek dan niet verder. Deze kattenverjager gebruikt zowel sonische als ultrasone geluidsgolven gebruikt om elk dier af te schrikken en uit uw tuin te houden. Sonisch en ult....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top