Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dell XPS Gaming PC - i7-11700 - RTX 3060Ti - 16GB


 • Dell XPS Gaming PC - i7-11700 - RTX 3060Ti - 16GB
  Dell XPS Gaming PC - i7-11700 - RTX 3060Ti - 16GB Prestaties die u nooit zullen teleurstellen
  Gegarandeerde voeding: de XPS Desktop biedt uitstekende prestaties met de kracht van tot de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor, voorzien van 8 kernen en 16 threads. Nu kunt u optimaal gebruikmaken van applicaties die veel van het systeem vergen, zoals videobewerking, het afspelen van HD-video's, gaming en grafische VR-opties van NVIDIA™ en AMD.

  Vermogen voor alle bewerkingen: blijf onafgebroken aan het werk met een XPS desktop van de 11e generatie op basis van een Intel® Core™ processor waarmee u moeiteloos aan de slag kunt met uw creatieve projecten, zoals het bewerken van foto's en video's, zodat u die in een mum van tijd met anderen kunt delen. Ga helemaal op in uw favoriete tv-programma, de nieuwste populaire game of een nieuw creatief project, zonder u ooit af te hoeven vragen of uw pc het allemaal wel aankan. De InteI® Core™ desktopprocessors van de 11e generatie zijn speciaal ontworpen om u de prestaties te bieden die u altijd al wilde hebben, ongeacht wat u wilt gaan doen.

  Uit uw creativiteit: breng uw creatieve projecten naar een geheel nieuw niveau met de GeForce RTX™ GPU's uit de 30-reeks. AI-acceleratie in de beste creatieve applicaties. Ondersteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale drivers en exclusieve tools. En gebouwd om te presteren in een recordtijd. Of het nu gaat om complexe 3D-scènes, het bewerken van 8K-video of livestreaming met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX™ GPU's bieden u de prestaties om optimaal te creëren. Profiteer van de GeForce RTX™ 3060Ti, powered by Ampère - de 2e generatie RTX-architectuur van NVIDIA.

  Krijg belangrijk werk sneller gedaan: zie hoe al uw geavanceerde applicaties razendsnel worden uitgevoerd met kenmerken zoals geheugen van 16GB

  Killer™ Wireless: met geavanceerde Wi-Fi 6-technologie en theoretische doorvoersnelheden tot wel 2,4 Gbps is de Killer AX1650i bijna drie keer zo snel als de vorige generatie 80 MHz 2x2 AC-producten. Hij geeft prioriteit aan het streamen van video, communicatie en gameverkeer in uw systeem voor snelle, vloeiende online ervaringen.
  Intelligent en doelbewust ontworpen
  Intelligent en doelbewust ontworpen

  Houd het koel: alle beslissingen die tijdens het designproces van de desktop zijn gemaakt, hebben het doel de prestaties en de luchtstroom te maximaliseren. Allereerst zorgt het montagekader voor een koele luchtstroom die van voren naar achteren over de grafische kaarten en de CPU, de voedingseenheid en de M.2 SSD-storage gaat. Ten slotte betekent het open architectonische ontwerp dat de CPU en GPU aan de bovenkant vrij zijn, zodat de luchtstroom niet wordt beperkt.

  Gereguleerde koeling: onze engineers hebben dit systeem ontworpen om de koeling van de spanningsregelaar te voorzien van bepaalde processoren, zodat optimale systeemprestaties worden gewaarborgd door voldoende luchtstroom over de VR-componenten te behouden. Ze hebben de M.2 SSD ook op een perfecte locatie geplaatst voor maximale prestaties. Onze strenge, unieke tests zorgen ervoor dat alle systeemcomponenten koel blijven, zelfs bij de meest intensieve belasting.

  Stil design: de XPS desktop is ontworpen om in uw omgeving te passen, of het nu gaat om een familiekamer, kantoor of keuken. U kunt er altijd op vertrouwen dat uw desktop stil blijft, zelfs wanneer hij op het hoogste niveau presteert. De desktop maakt gebruik van ventilatoren met een hoge RPM. De systeemventilator heeft een maximale snelheid van 4500 rpm voor een efficiëntere koeling. Doordat de ventilatoren niet zo hard hoeven te draaien, wordt er minder geluid geproduceerd.

  Eindeloos uitbreidbaar: als het om werk of passieprojecten aankomt, geldt dat hoe meer geheugen uw systeem heeft, hoe beter. Altijd voldoende storage met een capaciteit voor een 3,5-inch HDD plus twee 2,5-inch NB-schijven plus een intern optisch station. Dankzij de drie PCle-slots kunt u geluidskaarten, grafische kaarten en nog veel meer toevoegen wanneer u uw computer aanpast.

  Uw commandocentrum: verbind eenvoudig al uw apparaten dankzij een totaal van tien USB-poorten, waaronder vier poorten aan de voorzijde voor eenvoudige toegang.

  Gemakkelijk toegankelijk: voor het geoptimaliseerde formaat van de desktop was een innovatieve aanpak nodig voor een gereedschapsloze toegang tot de interne componenten. Nadat de zijkant is verwijderd, hebt u eenvoudig toegang tot het chassis, zodat u naadloos kunt uitbreiden en upgraden.

  Aansluitingen:
  Optisch station
  Aan-/uitknop
  SD-kaartslot
  Headsetaansluiting
  USB 3.1 (3x)
  USB 3.1 Type-C (1)
  Geluidspoort (5.1-kanaals, 3 aansluitingen)
  DisplayPort 1.4a (3x)
  HDMI 2.1 (1x)
  USB 3.1 (x4)
  USB 2.0 (x2)
  10/100/1000 RJ-45

  1598


  Titel: Dell XPS Gaming PC - i7-11700 - RTX 3060Ti - 16GB
  Prijs: € 1.598,00
  Productcode: 9300000037038912


   

Prestaties die u nooit zullen teleurstellen
Gegarandeerde voeding: de XPS Desktop biedt uitstekende prestaties met de kracht van tot de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor, voorzien van 8 kernen en 16 threads. Nu kunt u optimaal gebruikmaken van....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top