Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Siemens SN23EW15BE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse


 • Siemens SN23EW15BE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Siemens SN23EW15BE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse De Siemens SN23EW15BE vrijstaande vaatwasser is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten dankzij de intensieve zone en stand. Om het programmaduur te verkorten kies je voor varioSpeedPlus en bij einde van het programma opent de vaatwasser automatisch voor een betere droging. Ga flexibel om met je ruimte dankzij retroFit en de flex korven. Vaatwastabletten worden gelijkmatig verspreid door middel van de doseerassistent voor het beste resultaat, en voor nog meer gemak is de vaatwasser te verbinden met de HomeConnect app.

  Voordelen AutoOpen Dry HomeConnect app Intensieve zone en stand Nadelen Beschikt niet over binnenverlichting
  IntensiveZone, grondige reiniging Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  VarioSpeed Plus, nog sneller afwassen Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
  HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  ExtraDry, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.

  Kenmerken van de Siemens SN23EW15BE
  HomeConnect app - Intensieve zone en stand - HalveBelading - varioSpeedPlus - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - AutoOpen Dry - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - Flex korven - retroFit - easyGlide - iQdrive motor - aquaStop - Kinderbeveiliging - Zelfreinigend filter - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip (registreren binnen 8 weken na aankoop) Programma's
  Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel65 °C,Snel45 °C,Favoriet Home Connect,intensiveZone,halveBelading,Speed on demand - varioSpeed Plus machineCare Voorspoelen

  599


  Titel: Siemens SN23EW15BE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 599,00
  Productcode: 9300000023509864


   

De Siemens SN23EW15BE vrijstaande vaatwasser is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige resten dankzij de intensieve zone en stand. Om het programmaduur te verkorten kies je voor varioSpeedPlus en bij einde van het programma opent de vaatwasser....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top