0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Magnetische Waterontharder | Waterontharder magnee


 • Magnetische Waterontharder | Waterontharder magnee
  Magnetische Waterontharder | Waterontharder magnee Wil jij af van zuurvlekken en kalkaanslag of wil je graag kosten besparen op je energierekening, minder schoonmaken én de levensduur van jehuishoudtoestellen verlengen? Dan is de waterontharder van Youressentialss precies wat je nodig hebt! De waterontharder is gemaakt van supersterke neodymium magneten en maakt snel en effectief een einde aan kalkaanslag en hard water.

  Schoon water is natuurlijk een must in je leven. Hard water zorgt voor een negatief effect op je leidingen, douchedeuren,apparaten,kranen en zelfs ook op uw huid. Dit kan allemaal snel en eenvoudig worden voorkomen door deze waterontharder.

  Kalkaanslag en zuurvlekken worden door middel van een magnetisch veld met een kracht van 7500 Gauss (0,75 Tesla) sterk vermindert. Hierdoor krijgt Magnesium en Calcium niet de kans om te binden en te kristaliseren. Door het enorme krachtige magnetische veld zijn de andere waterontharders geen partij voor de waterontharder. Speciaal ontworpen om de kracht van het magnetische veld te vergroten wat zorgt voor wel 85% minder kalkaanslag!
  Merk nu het uitzonderlijke verschil van schoon water zonder kalkaanslag en profiteer nu van de bestgeprijste waterontharder op bol.com, nu voor 27,95!

  Waarom kiezen voor de waterontharder?
  Naast dat dit de best geprijste waterontharder op de markt is, is hij gemaakt van de beste kwaliteit neodymium en is er dus aan kwaliteit zeker geen gebrek! Ook is deze waterontharder in vergelijking tot de andere waterontharders voorzien van een sterkere magneet van wel 7500 Gauss. Hierdoor heb je geen last meer van kalkaanslag en zeg je gedag tegen hard water!

  Ik zal hieronder even de belangrijkste voordelen van deze waterontharder onder een rijtje zetten.


  VOORDELEN: Kalkaanslag verminderd met max. 85% Huishoudelijk apparaten gaan langer mee Jaarlijkse besparing tot wel € 300 euro Lager energieverbruik, oftewel je bespaard op je energierekening Kleding zal zachter aanvoelen Eenmalig aanschaffen en gaat tot wel 10 jaar mee Langere levensduur van de CV ketel Eenmalig aanbrengen (geen verder onderhoud) Zachter kalkvrij water helpt bij het verminderen van klachten van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of droge huid Kraanwater zal beter smaken Geen stoomvoorziening of batterijen nodig
  Schoon en zuiver water
  Nadat je gemakkelijk de waterontharder hebt geinstalleerd zul je al snel verschil merken in je water. Snel na het installeren zul je merken dat de hoeveelheid kalk in je water exponentieel is afgenomen. Je zult zien dat tegeloppervlakken, douchewanden, kranen, douchekoppen weer mooi glanzen. Geen kalkaanslag en zuurvlekken meer in je badkamer wat aggresieve schoonmaak middelen overbodig maakt.

  Hoe te gebruiken?
  De magnetische waterverzachter moet op de waterleiding worden bevestigd. De meest geschikte plaats wat zorgt voor het beste resultaat is vlak na de watermeter. Het resultaat word hierdoor dusdanig vergroot dat je hele woning beschermt is tegen kalkaanslag.

  Montage
  De waterontharder valt heel makkelijk en zelfstandig te monteren. Je monteerd de waterontharder door middel van twee bouten met een inbussleutel die wordt meegeleverd met het product.
  Een fijn weetje nog: De waterontharder hoeft na het bevestigen niet meer te worden onderhouden. Na het monteren hoef je er niet meer na om te kijken en dus is een stroomaansluiting ook niet nodig.

  Let op: De waterontharder is geschikt voor huishoudens tot 6 personen. De waterontharder kan worden bevestigd op kunststof en koperen leidingen.


  20


  Titel: Magnetische Waterontharder | Waterontharder magnee
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9300000037984120


   

Wil jij af van zuurvlekken en kalkaanslag of wil je graag kosten besparen op je energierekening, minder schoonmaken én de levensduur van jehuishoudtoestellen verlengen? Dan is de waterontharder van Youressentialss precies wat je nodig hebt! De watero....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top