AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sony PS5 DualSense draadloze controller - Midnight • Sony PS5 DualSense draadloze controller - Midnight Black

  Sony PS5 DualSense draadloze controller - Midnight Laat gamewerelden tot leven komen met de Sony PS5 DualSense™ draadloze controller Midnight Black voor de PlayStation®5-console. Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring* waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen. De DualSense™ draadloze controller biedt meeslepende haptische feedback**, dynamische adaptieve triggers** en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch en comfortabel ontwerp.

  Let op: deze controller werkt niet op de PlayStation 4. Verbinden met meerdere apparaten Maak verbinding via een USB Type-C®-kabel of Bluetooth®-technologie en speel eenvoudig op meer apparaten, waaronder Windows-pc en Mac® -computers, Android- en iOS-mobiele telefoons Til gamen naar een nieuw niveau met geavanceerde functies zoals haptische feedback en adaptieve triggers in een reeks populaire pc-titels* Stream games vanaf je PS5®- of PS4™-console naar je pc en andere apparaten via de PS Remote Play-app** en speel met de DualSense®-controller PlayStation® heeft pc-games gepubliceerd die je met de DualSense-controller kunt spelen. Ontdek ze op https://www.playstation.com/games/pc-games/
  Laat gamewerelden tot leven komen Voel je in-game handelingen en de omgevingen die worden gesimuleerd met behulp van haptische feedback**. Ervaar verschillende niveaus van weerstand en druk op je vingertoppen dankzij de adaptieve triggers**. Vind je stem, deel je passie. Chat online met behulp van de ingebouwde microfoon***. Koppel een headset rechtstreeks via de aansluiting van 3,5 mm. Schakel stemopname in of uit met de speciale demptoets. Neem je epische gamemomenten op en zend ze uit met behulp van de maak-toets***. Een gaming-icoon in je handen. Geniet van een comfortabel, geëvolueerd ontwerp met een iconische lay-out en verbeterde joysticks. Laad op en speel met behulp van de ingebouwde batterij en USB Type-C®-aansluiting****. Ervaar intuïtieve interactie met bepaalde games dankzij de geïntegreerde bewegingssensor. Luister in ondersteunde games naar meer getrouwe geluidseffecten dankzij de ingebouwde luidspreker. * Vergeleken met de DUALSHOCK®4 draadloze controller.
  ** Beschikbaar wanneer de functie wordt ondersteund door de game.
  *** Internetverbinding en account voor PlayStationâ„¢Network vereist. Accounthouders moeten 7 jaar of ouder zijn en voor gebruikers jonger dan 18 jaar is toestemming van een ouder/voogd vereist. Volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing: playstation.com/PSNTerms.
  **** Kabel niet meegeleverd. Gebruik de USB-kabel die met de PS5â„¢-console is meegeleverd om de controller aan te sluiten of op te laden.

  Werk de PS5-systeemsoftware en de apparaatsoftware voor de draadloze controller altijd bij naar de nieuwste versie.

  Verbeter je spel op Apple-apparaten Koppel de controller met je compatibele iPad, iPhone, Mac of Apple TV4 via Bluetooth®. Speel duizenden controller-ondersteunde games, waaronder games in Apple Arcade. Stream compatibele games van je PS4™- of PS5™-console naar je iPad, iPhone of Mac en speel door gebruik te maken van de PS Remote Play-app5. Breng intuïtieve bediening naar compatibele games met ondersteuning van touchpad en bewegingssensor. Bluetooth®-koppeling
  De controller kan via Bluetooth® rechtstreeks met je compatibele iPad, iPhone, Mac of Apple TV4 worden gekoppeld, voor het kenmerkende PlayStation®-comfort en de next-gen precisie van je game-ervaring.
  Je kan zelfs genieten van het touchpad en de bewegingssensor van de controller en de adaptieve triggereffecten ervaren in compatibele games.

  Game-apps
  De draadloze DualSenseâ„¢-controller is compatibel met duizenden games die door de controller worden ondersteund, waaronder games in Apple Arcade, en stelt je in staat om jouw game thuis en onderweg te verbeteren.

  PS Remote Play5
  Stream compatibele games van je PS5â„¢- of PS4â„¢-console naar je iPad, iPhone of Mac en speel door gebruik te maken van de PS Remote Play-app5 en je draadloze DualSenseâ„¢-controller. De app vereist een internetverbinding en een account voor PlayStationâ„¢Network en is gratis verkrijgbaar via remoteplay.

  4 Apparaten met macOS 11.3, iOS 14.5, iPadOS 14.5 of tvOS 14.5 of later worden ondersteund.
  5 PS Remote Play vereist een Remote Play-app die is verbonden met Wi-Fi, een PS4™- of PS5™-console met de nieuwste systeemsoftware en een compatibele game. Een PS4- of PS5-console met een bekabelde verbinding via een LAN-kabel wordt aanbevolen. Versie 4.0 van de Remote Play-app op iOS en iPadOS of versie 4.1 op macOS is vereist om games te kunnen spelen met de controller via Bluetooth®.

  69,99 69,99


  Titel: Sony PS5 DualSense draadloze controller - Midnight
  Prijs: € 69,99
  Productcode: 9300000039086009


   

Laat gamewerelden tot leven komen met de Sony PS5 DualSense™ draadloze controller Midnight Black voor de PlayStation®5-console. Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring* waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top