0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Tbrands® Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren -


 • Tbrands® Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren -
  Tbrands® Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren - De nagels van je huisdier zo veilig en efficiënt mogelijk verzorgen? Dan ben je met de vernieuwde Premium elektrische nagelvijl van Tbrands aan het juiste adres. Het geavanceerde product zet in een mum van tijd een mooi, geluidloos resultaat neer.
  Geschikt voor elk Huisdier

  Door de 3 verschillende mogelijkheden is de Premium nagelvijl voor elk huisdier geschikt. Daarnaast kun je zeer precies te werk gaan om zo de details bij te werken. Tijdens het gebruik adviseren we wel om het opzetstukje te gebruiken bij kleine honden/katten of andere kleine huisdieren.

  Low-Noise Aangezien het vijlen van de nagels een precisiewerk betreft, is de elektrische vijl uitgerust met een krachtige motor met een lage vibratie. Tevens maakt de vijl nauwelijks geluid ( Specificaties: ✅ Merk: Tbrands
  ✅ Accu duur: 6 uur
  ✅ Kleur: Wit
  ✅ Materiaal: ABS
  ✅ Oplaadbaar: Ja
  ✅ Draadloos: Ja
  ✅ Geluidsloos
  ✅ 2 standen
  ✅ Geschikt voor elk huisdier Verpakkingsinhoud Tbrands Premium Elektrische nagelvijl Inclusief Nagelvijl Set (t.w.v €15.95) Opzetstuk Beschermkap USB-oplaadkabel Handleiding (engels) Plaats uw bestelling in de winkelwagen en beleef het zelf.

  100% 30 dagen tevredenheidsgarantie.

  19,95


  Titel: Tbrands® Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren -
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000039363686


   

De nagels van je huisdier zo veilig en efficiënt mogelijk verzorgen? Dan ben je met de vernieuwde Premium elektrische nagelvijl van Tbrands aan het juiste adres. Het geavanceerde product zet in een mum van tijd een mooi, geluidloos resultaat neer.....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top