Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwangerschap -


 • 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwangerschap -
  2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwangerschap - Wees lief voor jezelf; je draagt een wondertje in je buik of hebt je wondertje al op de wereld gezet.
  Gun jezelf ondersteuning, verlichting en een krachtig, gezond bekkengebied tijdens en na deze mooie, maar ook fysiek- en mentaal intense periode.

  Inclusief professionele oefeningen voor het bekkengebied Bij de zwangerschapsband ontvang je professionele oefeningen voor het bekkengebied. Deze oefeningen zijn samengesteld door bekkentherapeuten en veilig uit te oefenen op je eigen tempo. De band is geschikt voor een buikomvang tot max. 108 cm en is verstelbaar.

  De voordelen van de Happy Soul buikband Verlichting bij het gewicht van je buik Minder uitrekking van de huid (= minder striae) Verlichting bij (lage) rugpijn Verlichting van een pijnlijk schaambeen Minder last van een harde buik Lifting van de billen Verbeterde lichaamshouding Betere nachtrust Volledige ondersteuning van je buik en onderrug 2 in 1 functie; prenatale- en postpartum ondersteuning Verstelbaar - de band heeft een omtrek van 115 cm (geschikt voor een buikomvang tot max. 108 cm) Boven en onder de kleding te dragen Gemaakt van ademend mesh materiaal dat irritatie en wrijving voorkomt Wasbaar op een handwasprogramma Inclusief professionele oefeningen, samengesteld door bekkentherapeuten Kies voor (een) Happy Soul en geef jezelf dit stukje selfcare dat je verdient!


  Happy Soul® staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Neem gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of problemen met het product. Wij waarderen je feedback en gebruiken dit om onze producten en service te verbeteren.

  19,95


  Titel: 2 in 1 Zwangerschapsband - Buikband Zwangerschap -
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000037698798


   

Wees lief voor jezelf; je draagt een wondertje in je buik of hebt je wondertje al op de wereld gezet.
Gun jezelf ondersteuning, verlichting en een krachtig, gezond bekkengebied tijdens en na deze mooie, maar ook fysiek- en mentaal intense periode.
....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top