Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Fidget Toys Pakket - Set met 10 verschillende Fidg


 • Fidget Toys Pakket - Set met 10 verschillende Fidg
  Fidget Toys Pakket - Set met 10 verschillende Fidg Het ideale Fidget Toys pakket om cadeau te doen of om jezelf te trakteren op een flinke dosis ontspanning.

  Dit Fidget Toys pret pakket pakket bestaat uit 10 verschillende fidgets:
  3 x Wacky Tracks 1 x Snapperz Rainbow 1 x Simple Dimple groen/blauw 1 x Pop It Fidget Paars 1 x Flippy Chain Zwart 3 x Monkey Noodles Paars-Oranje-Groen Met dit Fidget Toys pakket ben je nooit uitgespeeld. Ben je uitgepopt met de Pop It fidget, dan begin je te frunniken met de wacky tracks.

  Dit 10-delige Fidget pret pakket pakket is een voordelige keuze wanneer je een aantal fidget toys in één wilt kopen. Koop je ze los, dan zou je veel duurder uit zijn.

  Kenmerken: 10 stuks totaal Allemaal verschillende soorten fidgets Voor alle leeftijden (vanaf 6 jaar) Werkt stress verminderend Educatief Lichtgewicht BPA vrij Ecologisch Wasbaar Maarkt geen herrie (weinig tot geen gleluid) Verbeter de flexibiliteit van de vingers: deze ontspannende fidgets zijn klein genoeg om met één hand te spelen, de meeste kunnen tijdens het werk, in een (online) vergadering, een brainstorm of bij het maken van huiswerk in verschillende richtingen worden gedraaid. Ze kunnen allemaal de hand-hersencoördinatie verbeteren, de creativiteit verbeteren en stress verminderen.

  Leuk voor het leven: dit stressverlichtende speelgoed is interessante gadgets voor thuis, op kantoor en op reis, nuttig om de verbeelding te stimuleren en de concentratie te verbeteren, je vrije tijd te vullen en je te behoeden voor verveling tijdens het wachten of werk.

  13,49


  Titel: Fidget Toys Pakket - Set met 10 verschillende Fidg
  Prijs: € 13,49
  Productcode: 9300000031731176


   

Het ideale Fidget Toys pakket om cadeau te doen of om jezelf te trakteren op een flinke dosis ontspanning.

Dit Fidget Toys pret pakket pakket bestaat uit 10 verschillende fidgets:
3 x Wacky Tracks 1 x Snapperz Rainbow 1 x Simple Dimple groen/bl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top