Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Linksys LGS105 - Netwerk Switch • Linksys LGS105 - Netwerk Switch

  Linksys LGS105 - Netwerk Switch Met de Linksys LGS105 op je bureaublad tover je de datapaden van je lokale bedrade netwerk om in informatiesnelwegen. Je prestaties en productiviteit schieten omhoog wanneer je grote bestanden met gigabitsnelheden verstuurt naar servers, schijven en printers in je netwerk. Gigabitsnelheden Deze onbeheerde switch biedt gigabitsnelheden voor kortere overdrachtstijden en een betere streaming van bestanden die veel bandbreedte gebruiken naar verbonden apparaten, zonder storingen. Plug-and-Play-gemak De onbeheerde switches van Linksys bieden een snelle en eenvoudige manier om je bedrijfsnetwerk uit te breiden dankzij installatie via Plug-and-Play. Quality of Service (QoS) voor verkeersprioritering QoS-verkeersprioritering geeft prioriteit aan bepaalde apparaten of activiteiten om ervoor te zorgen dat de doorvoer van bedrijfskritische gegevens behouden blijft ongeacht hoe druk het in het netwerk is. Poorten met automatische detectie optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat. Goed om te weten: Het verschil tussen een managed en unmanaged switch:
  Koppel je netwerkkabel op een router en sluit de switch aan. Met de unmanaged switch heb je gelijk extra netwerkaansluitingen - super makkelijk! Met een managed switch heb je de mogelijkheid om daarnaast ook nog geavanceerde functies in te stellen.

  19,95 19,95


  Titel: Linksys LGS105 - Netwerk Switch
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9200000021828892


   

Met de Linksys LGS105 op je bureaublad tover je de datapaden van je lokale bedrade netwerk om in informatiesnelwegen. Je prestaties en productiviteit schieten omhoog wanneer je grote bestanden met gigabitsnelheden verstuurt naar servers, schijven en....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top