Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Linksys LGS105 - Netwerk Switch


 • Linksys LGS105 - Netwerk Switch
  Linksys LGS105 - Netwerk Switch Met de Linksys LGS105 op je bureaublad tover je de datapaden van je lokale bedrade netwerk om in informatiesnelwegen. Je prestaties en productiviteit schieten omhoog wanneer je grote bestanden met gigabitsnelheden verstuurt naar servers, schijven en printers in je netwerk.

  Gigabitsnelheden
  Deze onbeheerde switch biedt gigabitsnelheden voor kortere overdrachtstijden en een betere streaming van bestanden die veel bandbreedte gebruiken naar verbonden apparaten, zonder storingen.

  Plug-and-Play-gemak
  De onbeheerde switches van Linksys bieden een snelle en eenvoudige manier om je bedrijfsnetwerk uit te breiden dankzij installatie via Plug-and-Play.

  Quality of Service (QoS) voor verkeersprioritering
  QoS-verkeersprioritering geeft prioriteit aan bepaalde apparaten of activiteiten om ervoor te zorgen dat de doorvoer van bedrijfskritische gegevens behouden blijft ongeacht hoe druk het in het netwerk is. Poorten met automatische detectie optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat.

  Goed om te weten: Het verschil tussen een managed en unmanaged switch:
  Koppel je netwerkkabel op een router en sluit de switch aan. Met de unmanaged switch heb je gelijk extra netwerkaansluitingen - super makkelijk! Met een managed switch heb je de mogelijkheid om daarnaast ook nog geavanceerde functies in te stellen.
  24,95


  Titel: Linksys LGS105 - Netwerk Switch
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000021828892


   

Met de Linksys LGS105 op je bureaublad tover je de datapaden van je lokale bedrade netwerk om in informatiesnelwegen. Je prestaties en productiviteit schieten omhoog wanneer je grote bestanden met gigabitsnelheden verstuurt naar servers, schijven en ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top