Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Siemens WM6HXL75NL - iQ700 - SensoFresh - Wasmachi


 • Siemens WM6HXL75NL - iQ700 - SensoFresh - Wasmachi
  Siemens WM6HXL75NL - iQ700 - SensoFresh - Wasmachi Met de Siemens WM6HXL75NL wasmachine, verwijder je effectief geuren uit je kleding door het SensoFresh systeem. Heb je bloed, boter/slaolie, gras en rode wijn vlekken? verwijder dit gericht door het AntiVlekken systeem. Kleding wordt beter beschermt door de WaveTrommel en de wasmachine is met nog meer gemak te bedienen door middel van de HomeConnect app. Een goed overzicht heb je door de trommelverlichting en vergeten was voeg je toe met de bijvulfunctie.
  VoordelenHomeConnectAnti-VlekkenSensoFreshNadelenBeschikt niet over automatische wasmiddeldoseringBedienen via de app op je telefoon.Deze wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
  SensoFresh, geur en bacterievrij wassenMet het SensoFresh-functie is het mogelijk om kleding binnen 30 minuten heerlijk fris te krijgen. Door de actieve zuurstof worden geuren en bacteriën uit de kleding verwijdert. Dit programma kan ook geactiveerd worden tijdens het wasprogramma tot 40 graden. Op deze manier wordt tot 99,9% van alle bacteriën uit het wasgoed gewassen, ook op lage temperaturen.
  WaveDrum, betere zorg voor je kledingDe WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
  TrommelreinigingsprogrammaDe wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
  iQdrive, stiller en energiezuinigerDe wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
  WaterPerfect, minimaal waterverbruikDoor het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
  Trommelverlichting, voor een beter zichtMet de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.

  Programma's
  Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwasSpeciale programma's: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), sensoFresh: opfrissen, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15'Kenmerken van de Siemens WM6HXL75NL
  HomeConnect - SensoFresh - Trommelreiniging - powerSpeed - Trommelverlichting - Bijvulfunctie - TouchControl - AntiVlekken systeem - WaveTrommel - iQdrive motor - AntiVibration - waterPerfect Plus - aquaStop - Kinderbeveiliging - easyClean wasmiddellade - 10 jaar garantie op de motor

  464,21


  Titel: Siemens WM6HXL75NL - iQ700 - SensoFresh - Wasmachi
  Prijs: € 464,21
  Productcode: 9300000008145740


   

Met de Siemens WM6HXL75NL wasmachine, verwijder je effectief geuren uit je kleding door het SensoFresh systeem. Heb je bloed, boter/slaolie, gras en rode wijn vlekken? verwijder dit gericht door het AntiVlekken systeem. Kleding wordt beter beschermt ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top