Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lenovo 14w - Laptop - 14 inch FullHD - AMD A6 - 4G


 • Lenovo 14w - Laptop - 14 inch FullHD - AMD A6 - 4G
  Lenovo 14w - Laptop - 14 inch FullHD - AMD A6 - 4G Hier is de 14w, de favoriete laptop van studenten, docenten en beheerders in het hoger onderwijs. Met de kracht van een dual-core processor van AMD® en Windows 10 Pro, werkt dit 14" apparaat een hele schooldag door en biedt toegang tot speciale onderwijs-apps in de Microsoft Store. Voor meer interactief werk heeft deze ook nog eens een touchscreen!

  Geen obstakels meer voor succes
  Met een AMD® A6 dual-core processor en Windows 10 Pro aan boord voert de 14w al je werk probleemloos uit. Niet alleen biedt hij toegang tot duizenden apps voor onderwijs en bedrijfsleven in de Microsoft Store, maar hij maakt ook betere samenwerking mogelijk.

  Meer teamwerk brengt dromen tot leven
  Microsoft Teams is de digitale hub waarin gesprekken, ideeën en apps samenkomen en samensmelten. Samen met de 14w helpt deze aanpasbare en beveiligde online werkruimte je teams om beter te communiceren en samen te werken en zo meer te realiseren.

  Vriendelijk voor de ogen
  Onder de klep van geperst aluminium gaat een ontspiegeld 14" FHD-beeldscherm schuil met IPS en een rand van slechts 6 mm. Zo krijg je een groter scherm met levendige kleuren en een brede kijkhoek die minder vermoeiend is voor je ogen. Voor snellere en intuïtievere interactie kun je kiezen voor een optioneel touchscreen.

  Omdat ongelukjes in kleine hoekjes zitten
  Dankzij de volgens militaire specificaties geteste duurzaamheid is de 14w ruimschoots bestand tegen alle stoten en klappen van het dagelijkse werk. Het full-size toetsenbord is bijvoorbeeld voorzien van mechanisch verankerde toetsen en bestand tegen morsen van vloeistoffen (tot 300 ml). Wel zo handig als je koffie of frisdrank op je bureau hebt staan tijdens het werk.

  Grote afstanden vallen weg
  De 720p HD-camera aan de voorzijde maakt met twee microfoons samenwerking makkelijker, of iedereen nu in dezelfde ruimte zit of in verschillende landen. Deze gebruiksvriendelijke laptop maakt videoconferenties kinderspel en prettiger voor alle deelnemers.

  Laat het netsnoer maar thuis
  Een opgeladen batterij van de 14w kan tot wel 10 uur werk aan*. Dat is ruim voldoende voor de reis naar je werk en alles wat je in een dag op school of het kantoor moet wegwerken.

  * Batterijduur gebaseerd op tests met MobileMark 2014. Batterijduur kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.


  Korte specificaties:
  14 inch FullHD IPS Touchscreen
  AMD A6-9220C Processor
  4GB Werkgeheugen
  64GB Opslag
  Verlicht toetsenbord
  720P Camera!
  Windows 10 Professional

  Goed om te weten
  - Er is geen cd/dvd-speler aanwezig, een externe dvd-speler is los verkrijgbaar.
  - De laptop is extra voordelig omdat deze is gemaakt voor het VK. Dit betekend dat het toetsenbord layout er iets anders uitziet. Het @ teken is verwisseld met de ".

  299


  Titel: Lenovo 14w - Laptop - 14 inch FullHD - AMD A6 - 4G
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000038689279


   

Hier is de 14w, de favoriete laptop van studenten, docenten en beheerders in het hoger onderwijs. Met de kracht van een dual-core processor van AMD® en Windows 10 Pro, werkt dit 14" apparaat een hele schooldag door en biedt toegang tot speciale onder....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top