Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Stoelpoot Doppen – 12-16mm – met Anti-Kras Vilt – • Stoelpoot Doppen – 12-16mm – met Anti-Kras Vilt – Stoelpoot beschermers - Vloerbescherming – Stoelpootbeschermers – 24 Stuks – Zwart – Rond

  Stoelpoot Doppen – 12-16mm – met Anti-Kras Vilt – Heb je ook altijd last van vervelende krassen en luidruchtige stoelen of wil jij dit juist voorkomen? Dan zijn wij de oplossing voor jou! Wij zijn geschikt voor ronde stoelpoten met een diameter van 12 mm tot 16 mm. Wij zijn gemaakt van extra sterke siliconen die ervoor zorgen dat wij klemvast aan jouw stoelen zullen vastzitten. Eveneens zijn wij flexibel waardoor ieder van ons makkelijk te bevestigen is. Ons design op een dusdanige manier vormgegeven dat wij op elk stoeldesign uitstekend uit de verf komen.

  Kras- en geluidvrij!
  Wij zorgen ervoor dat er geen krassen meer kunnen ontstaan op alle soorten vloeren. Wij zijn uitgerust met beschermende nopjes die ervoor zorgen dat stoelpoten geen krassen meer kunnen maken. Eveneens zorgen wij ervoor dat het geluid van schuivende stoelen verleden tijd is. Geschikt voor vierkante stoelpoten en andere meubels.
  Iedereen van ons is te gebruiken op stoelpoten met een afmeting van 12 mm tot 16 mm. Ook zijn wij toepasbaar op jouw kast, bed, tafel en ga zo maar door. Wij zijn zo vormgegeven dat we probleemloos aansluiten op ieder interieur en wij ons dus aanpassen aan jou. Van modern tot klassiek, iedere interieurstijl past bij ons.

  Stoelpootdoppen:
  ✅ Anti-kras laag
  ✅ Geen geluid van schuivende stoelen
  ✅ Stevige houvast aan jouw stoelpoten
  ✅ Anti-slip laag
  ✅ Eenvoudige bevestiging
  ✅ Geschikt voor alle type vloeren
  ✅ Stijlvol design

  Jouw maathulp.
  Wij passen het best op ronde stoelpoten met een maat van 12 mm tot 16 mm. Door simpelweg de diameter van jouw stoelpoot te meten ben je er snel achter of wij geschikt zijn voor jouw stoelen of andere meubels. Is de diameter kleiner dan 25 mm of groter dan 29 mm? Kijk dan gerust verder in ons assoritment. Wellicht dat daar de juiste dopen voor jouw stoelen en/of meubels zijn te vinden.

  Specificaties:
  ▶️ Inhoud Verpakking: 24 x ronde stoelpootdoppen
  ▶️ Gewicht: 0.200 kg
  ▶️ Afmetingen: 1.8 cm x 2.2 cm
  ▶️ Kleur: zwart 100% NIET-GOED-GELDTERUG GARANTIE
  Dit product valt binnen onze 100% tevredenheidsgarantie. Wat betekent dit?
  Wanneer een product binnen deze garantie valt zal bij een retour het geld terug worden overgemaakt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Druk op de winkelwagen zodat wij kunnen doen wat we leuk vinden, jouw vloer beschermen tegen krassen en jouw stoelen muisstil laten verschuiven.

  14,95


  Titel: Stoelpoot Doppen – 12-16mm – met Anti-Kras Vilt –
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000032185718


   

Heb je ook altijd last van vervelende krassen en luidruchtige stoelen of wil jij dit juist voorkomen? Dan zijn wij de oplossing voor jou! Wij zijn geschikt voor ronde stoelpoten met een diameter van 12 mm tot 16 mm. Wij zijn gemaakt van extra sterke....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top