Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MEDION AKOYA S30003 Mini PC | Intel Core i5-6287U


 • MEDION AKOYA S30003 Mini PC | Intel Core i5-6287U
  MEDION AKOYA S30003 Mini PC | Intel Core i5-6287U AKOYA Mini PC (MD34902)
  Compact, praktisch, flexibel

  Ben je op zoek naar een ideale PC voor thuis of voor gebruik op kantoor? Die zo ruimtebesparend en flexibel mogelijk is? Dan voldoet deze mini PC van MEDION perfect aan jouw behoeften. De MEDION mini PC valt nauwelijks op door zijn geringe afmetingen en kan naar behoefte comfortabel en flexibel worden bevestigd. Hij is daarom ideaal voor omgevingen die een volledig uitgeruste PC in een kleine ruimte nodig hebben.

  Geoptimaliseerd voor kantoor en multimedia
  Om ervoor te zorgen dat de compacte mini PC van MEDION even geschikt is voor multimedia applicaties als voor kantoortoepassingen, is deze voorzien van een geïntegreerde 512 GB SSD met voldoende opslagruimte voor persoonlijke gegevens, documenten, foto's en video's. Het voorgeïnstalleerde Windows 10 Home vult het systeem aan, dat voor kantoor en vrije tijd geoptimaliseerde prestaties combineert met de best mogelijke flexibiliteit.

  512 GB SSD
  Sneller dankzij SSD-technologie
  De SSD harde schijf met 512 GB geheugen is supersnel en versnelt jouw systeem door de opstart- en laadtijd te verkorten. Je kan dus direct na het aanzetten van je computer aan de slag.


  8 GB DDR4-geheugen
  Hoogwaardig hoofdgeheugen Dankzij de hogere klokfrequentie werkt het DDR4 RAM van het systeem veel sneller en versnelt het de laadtijd van je programma's. Tegelijkertijd bespaart het DDR4-geheugen energie door een lagere spanning en is het veel efficiënter.

  Intel® Wireless-AC3165 met Bluetooth 4.1 Functie
  Surfplezier in het hele appartement

  Draadloos efficiënt: De huidige WiFi-AC-standaard combineert snelheid en bereik. Zo kun je het hele appartement draadloos en snel surfen.

  Windows 10 Home - Stel hogere eisen aan een nieuwe computer met een SSD
  Moderne computers zien er anders uit omdat ze anders zijn. Dankzij solid-state drives (SSD's) en de nieuwste technologie bieden ze snelheid, veiligheid, duurzaamheid en een geweldig ontwerp.

  499,00 499


  Titel: MEDION AKOYA S30003 Mini PC | Intel Core i5-6287U
  Prijs: € 499,00
  Productcode: 9300000035236462


   

AKOYA Mini PC (MD34902)
Compact, praktisch, flexibel

Ben je op zoek naar een ideale PC voor thuis of voor gebruik op kantoor? Die zo ruimtebesparend en flexibel mogelijk is? Dan voldoet deze mini PC van MEDION perfect aan jouw behoeften. De MEDIO....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top