Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips Professional LED-TV 24HFL3010T/12 • Philips Professional LED-TV 24HFL3010T/12

  Philips Professional LED-TV 24HFL3010T/12 Ongekende functionaliteit voor uw gasten
  Met handige hotelinfopagina's
  Met deze energiezuinige LED-TV geniet u van de voordelen van Hospitality TV. Geef uw gasten de gelegenheid om premiuminhoud te kopen, informeer ze via hotelinfopagina's en gebruik de nieuwste technologie voor bediening op afstand voor moeiteloze installatie en controle.

  Geweldige kijkervaring en aangenaam comfort
  - LED-TV voor een geweldig contrast
  - Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing
  - Laag energieverbruik

  Geavanceerde hotelfuncties en toekomstbestendig
  - SmartInstall voor eenvoudig installatie en onderhoud op afstand
  - MyChoice-compatibiliteit voor periodieke inkomsten
  - Serial Xpress Protocol Easy voor interactieve systemen
  - Volledige hotel-, gezondheidszorg- en gevangenismodi
  - Voorkom onbevoegd gebruik door lokaal vergrendelbare bediening

  Onderscheidende factor voor gasten
  - SmartInfo voor interactieve hotelinfopagina's
  - Extra hoofdtelefoonaansluiting voor een persoonlijke luisterervaring
  - Geoptimaliseerde geschiktheid voor verpleegster-oproep voor de gezondheidszorg
  - Tijdsweergave op het scherm biedt uw gasten optimaal gemak

  - 24'' EasySuite
  - LED
  - DVB-T2/T/C

  Extra informatie:
  Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

  Europese modellen
  Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

  Garantie
  Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

  159


  Titel: Philips Professional LED-TV 24HFL3010T/12
  Prijs: € 159,00
  Productcode: 9200000050215701


   

Ongekende functionaliteit voor uw gasten
Met handige hotelinfopagina's
Met deze energiezuinige LED-TV geniet u van de voordelen van Hospitality TV. Geef uw gasten de gelegenheid om premiuminhoud te kopen, informeer ze via hotelinfopagina's en gebru....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top