Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP 14s-fq0701nd - Laptop - 14 Inch


 • HP 14s-fq0701nd - Laptop - 14 Inch
  HP 14s-fq0701nd - Laptop - 14 Inch Deze HP laptop is een compacte, lichtgewicht laptop. Heel handig voor als je veel onderweg bent. Profiteer van de lange accuwerktijd en het strakke design. De laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave, ideaal voor grafisch design. De laptop heeft dunne schermranden waardoor je veel werkruimte hebt. Dankzij het anti-glare scherm werk je ook in lichte omgevingen comfortabel.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.

  Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games.

  De AMD Athlon Silver processor biedt voldoende snelheid voor dagelijks gebruik. Het 4 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 30 seconden is opgestart. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Een 14 inch biedt voldoende werkruimte en is klein genoeg om mee te nemen. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's.

  ℹ Goed om te weten: Deze laptop is voorzien van Windows 10 S. Het is mogelijk kosteloos over te stappen naar Windows 10 Home. De behuizing is gemaakt van Aluminium. Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler. Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord.

  349


  Titel: HP 14s-fq0701nd - Laptop - 14 Inch
  Prijs: € 349,00
  Productcode: 9300000030288638


   

Deze HP laptop is een compacte, lichtgewicht laptop. Heel handig voor als je veel onderweg bent. Profiteer van de lange accuwerktijd en het strakke design. De laptop is geschikt voor het bekijken van je favoriete films en series. Dankzij het IPS sche....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top