Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Canon IXUS 185 - Essential Kit - Zwart - met tas


 • Canon IXUS 185 - Essential Kit - Zwart - met tas
  Canon IXUS 185 - Essential Kit - Zwart - met tas De Canon Ixus 185 is een betaalbare point en shoot compactcamera van betrouwbare Canon kwaliteit. Met de ZoomPlus-functie kun je tot wel zestien keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Zo haal je elk onderwerp met gemak dichtbij. De camera is zeer gebruiksvriendelijk zodat iedereen zonder problemen mooie foto’s en HD video's kan maken. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je foto’s altijd scherp zijn. Daarnaast kun je alle foto’s direct terug kijken op het grote 2,7 inch lcd scherm.

  Plus- en minpunten van de Canon Ixus 185
  Tot 16x zoomen met uitstekende kwaliteit
  Creatief en gemakkelijk met point-and-shoot
  20 megapixel sensor
  Niet stof- en waterdicht

  Stijl in zakformaat
  Stop de eenvoud van 'mikken en klikken' in je jaszak en krijg fantastische resultaten met deze slanke en stijlvolle 20-Megapixel IXUS met 8x optische zoom, 16x ZoomPlus, Easy Auto en instant HD-video's. Geniet van gemakkelijke, creatieve modi.

  Eenvoudige, draagbare IXUS-kwaliteit
  Leg je favoriete momenten in superieure kwaliteit op foto's en in video's vast met deze chique, superslanke IXUS met veelzijdige 8x optische zoomlens. Maak langer opnamen in de ecomodus.

  Schitterende resultaten
  Geniet van uitzonderlijke kwaliteit en gedetailleerde foto's van vrienden en familie met 20,= Megapixel en gezichtsdetectie. Voeg een datumstempel toe om de tijdlijn van je herinneringen te bekijken.

  De eenvoud van 'mikken & klikken'
  Bereik met één druk op de knop fantastische resultaten met Easy Auto, die de perfecte camera-instellingen voor je kiest. Je hoeft je dus alleen te concentreren op je opname.

  In de doos:
  IXUS 185 compactcamera
  Polsriempje WS-800
  Accu NB-11L
  Acculader CB-2LFE
  AC-kabel
  Gebruikershandleiding

  130,99


  Titel: Canon IXUS 185 - Essential Kit - Zwart - met tas
  Prijs: € 130,99
  Productcode: 9300000038055876


   

De Canon Ixus 185 is een betaalbare point en shoot compactcamera van betrouwbare Canon kwaliteit. Met de ZoomPlus-functie kun je tot wel zestien keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Zo haal je elk onderwerp met gemak dichtbij. De camera is zeer ge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top