Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Bosch WAN28007NL - Serie 4 - Wasmachine


 • Bosch WAN28007NL - Serie 4 - Wasmachine
  Bosch WAN28007NL - Serie 4 - Wasmachine Met de Bosch WAN28007NL wasmachine kan je in een korte tijd een was draaien. Gebruik hiervoor de SpeedPerfect optie, om tot 65% tijd te besparen, of kies voor het superKort 15/30 programma. Met de ActiveWater technologie wordt het water nauwkeurig in de gaten gehouden, om overbodig waterverbruik te voorkomen. Wil je liever later de wasmachine starten? kan dit gedaan worden met de starttijdkeuze. Was vergeten? kies dan voor de bijvulfunctie op vergeten was toe te voegen. Voordelen SpeedPerfect, tot 65% sneller ActiveWater Bijvulfunctie Nadelen Beschikt over een relatief kleine trommel van 7 kg

  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
  ActiveWater Plus, minimaal waterverbruik Met de ActiveWater Plus technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
  EcoSilence Drive, efficiënter en stiller Deze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
  AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.

  Kenmerken van de Bosch WAN28007NL
  SuperKort 15/30 - Bijvulfunctie - LED display - SpeedPerfect - 3D aquanoom-systeem - EcoSilence Drive - 10 jaar garantie op de motor - ActiveWater Plus - AntiVibration - Kinderbeveiliging - Signaal einde van het programma - Eindtijd vertraging Functies en programma op de Bosch wasmachine
  Standaard programma's : Programma fijne was, Programma witte-/bonte was, Programma kreukherstellend, Wol-handwasprogramma Speciale programma's: Spoelen, Snel/Mix, SuperKort 15/30 min. TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Klaar in, SpeedPerfect, Start/Bijvullen, Toerentalkeuze/Spoelstop

  479


  Titel: Bosch WAN28007NL - Serie 4 - Wasmachine
  Prijs: € 479,00
  Productcode: 9300000031944752


   

Met de Bosch WAN28007NL wasmachine kan je in een korte tijd een was draaien. Gebruik hiervoor de SpeedPerfect optie, om tot 65% tijd te besparen, of kies voor het superKort 15/30 programma. Met de ActiveWater technologie wordt het water nauwkeurig i....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top