Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Gigaset GS110 - 16GB - Blauw • Gigaset GS110 - 16GB - Blauw

  Gigaset GS110 - 16GB - Blauw Gigaset GS110 - 16GB - Blauw

  De smartphones van Gigaset bieden een eersteklas prijs-kwaliteitsverhouding. De scherp geprijsde Gigaset GS110 met een groot, helder scherm, een verwijderbare batterij, een drievoudige kaartsleuf en het Android 9.0 Pie besturingssysteem bevestigd dit. Het scherm strekt zich uit tot aan de bovenrand van de smartphone, terwijl de camera aan de voorkant zich in de inkeping bevindt. Om deze reden beschikt de Gigaset GS110 over een 6.1 inch scherm zonder dat het apparaat toeneemt in totale grootte.

  Een smartphone met een groot formaat voor een uitzonderlijk helder scherm
  Het scherm van de Gigaset GS110 strekt zich uit tot aan de bovenkant van het apparaat en geeft u een onbeperkt beeld van het scherm. Een minimalistische v-vormige inkeping biedt plaats aan de camera aan de voorkant: dus heeft het indrukwekkende 6.1-inch (diagonale) scherm praktisch geen rand. Dit biedt voldoende ruimte voor standaardpictogrammen in de statusbalk en zorgt ervoor dat er maximale ruimte is om de dingen die ertoe doen weer te geven: foto's van uw herinneringen, video's, nieuws en chats. Het 2.5D glas is kras- en vuilbestendig, waardoor u langer kunt genieten van de superieure weergave-ervaring.

  Extra beveiliging dankzij Face ID
  Het intelligente gezichtsherkenningssysteem "Face ID" maakt het ontgrendelen van uw smartphone nog eenvoudiger, terwijl er ook extra beveiliging wordt toegevoegd. U kunt de Gigaset GS110 zo instellen dat de camera vooraan gezichtsherkenningstechnologie gebruikt om het scherm te ontgrendelen. De camera reageert niet met foto's of gezichten met gesloten ogen: het is niet zo gemakkelijk voor de gek te gehouden! Met deze methode vervangt uw gezicht de vingerafdruk als een verificatiecode, waardoor u nog meer beveiliging krijgt.

  3000-mAh vervangbare batterij voor meer tijd tussen oplaadbeurten
  Tot 526 uur in de standby-modus, 42 uur muziek afspelen en 20 uur gesprekstijd met een 2G-netwerk voordat uw batterij een boost nodig heeft! U kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit van de vervangbare batterij. De GS110 wordt opgeladen via een praktische USB-C-interface. Deze nieuwe standaardverbinding kan op beide manieren worden aangesloten, dus het is niet nodig om rond te friemelen om te controleren of deze in de juiste positie zit. USB-C maakt ook het maken van back-ups van inhoud zoals video's of foto's zo snel mogelijk naar uw computer. Met USB On-The-Go (OTG) kunt u ook externe USB-apparaten aansluiten of uw smartphone als een powerbank gebruiken.

  Octa-core processor voor uitstekende prestaties
  De Gigaset GS110 kan gemakkelijk een aantal apps en acties verwerken die tegelijkertijdl worden gebruikt, terwijl hetzelfde prestatieniveau en reactievermogen behouden zal blijven - zodat u kunt multitasken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dankzij de mobiele standaard 4G LTE kunt u snel grote bestanden of HD-video's downloaden van internet of naar uw vrienden sturen. Dit is prestatie op het hoogste niveau.

  Android ™ 9.0 Pie (Go-editie) - voor extra gemak
  Het nieuwe besturingssysteem Android ™ 9.0 Pie (Go-editie) is de kers op de kop van de bruikbaarheid van de Gigaset GS110. De functies omvatten verbeterde prestaties, snellere opstarttijden en geavanceerdere beveiligingsfuncties, terwijl een laag geheugengebruik en mobiele gegevens extra capaciteit creëren.

  Een wereld aan mogelijkheden dankzij dual-sim en Micro-SD
  Bent u op zoek naar onbeperkte beschikbaarheid en optimale opslagcapaciteit? Geen probleem! De sleuf met drie kaarten is ideaal voor iedereen die meer van zijn smartphone wil. Dankzij het dual-sim-slot is het zo gemakkelijk om twee telefoonnummers tegelijkertijd te beheren, wat betekent dat je altijd bereikbaar bent zonder een tweede apparaat te hoeven gebruiken - perfect voor het combineren van zakelijke en vrije tijd. U hebt ook de mogelijkheid om extra intern geheugen toe te voegen met behulp van een MicroSD-kaart.

  97,95


  Titel: Gigaset GS110 - 16GB - Blauw
  Prijs: € 97,95
  Productcode: 9200000114642684


   

Gigaset GS110 - 16GB - Blauw

De smartphones van Gigaset bieden een eersteklas prijs-kwaliteitsverhouding. De scherp geprijsde Gigaset GS110 met een groot, helder scherm, een verwijderbare batterij, een drievoudige kaartsleuf en het Android 9.0 Pie....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top