0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP Smart Tank Plus 555 - All-in-one printer


 • HP Smart Tank Plus 555 - All-in-one printer
  HP Smart Tank Plus 555 - All-in-one printer Met de Smart Tank Plus 555 maakt HP het mogelijk om zonder cartridges te printen. Het voordeel? Met hervulbare inkt tanks kom jij goedkoper uit met de printkosten. Aangezien dit ook losse tanks zijn, vul je alleen de kleur bij die leeg is. Daarnaast beschikt deze printer over genoeg opties om het jou makkelijker te maken. Kopieer, scan en print vanaf je computer, laptop, Mac, iPhone of Android toestel. Besparen op papier? Kies er dan voor om automatisch dubbelzijdig te printen.

  Kenmerken van de HP Smart Tank Plus 555: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … beschikt over Apple AirPrint en Cloud Printing. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren en printerproblemen kunt oplossen. Simpel via je smartphone. Let op, met deze Smart App ondersteunt geen printerinstallaties.

  ✔ … kan randloos printen.

  ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen. Deze printer heeft inktreservoirs waar je de inkt in spuit als je deze wilt aanvullen. De meegeleverde cartridges zijn setupcartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL inktreservoirs aan.
  Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen.
  De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding. Bijpassende inktreservoirs: Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

  174,70 174,7


  Titel: HP Smart Tank Plus 555 - All-in-one printer
  Prijs: € 174,70
  Productcode: 9200000117678472


   

Met de Smart Tank Plus 555 maakt HP het mogelijk om zonder cartridges te printen. Het voordeel? Met hervulbare inkt tanks kom jij goedkoper uit met de printkosten. Aangezien dit ook losse tanks zijn, vul je alleen de kleur bij die leeg is. Daarnaast ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top