AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17


 • Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17
  Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17 De Ubiquiti UniFi 6 Lite is een access point speciaal geschikt voor thuisgebruik. De dual band access point ondersteunt Wi-Fi 6 en is verpakt in een smalle behuizing. De point is alleen geschikt voor binnen. Het compacte ontwerp is ideaal voor onopvallende montage en levert tot 1,5 Gbps totale radiosnelheid met 5 GHz (MU-MIMO en OFDMA) en 2,4 GHz (MIMO) radio's. Door het nano-formaat ontwerp kan hij nanoHD-covers en montageaccessoires gebruiken. De point is het beste horizontaal aan het plafond te monteren om zo een omgeving met hoge dichtheid af te dekken. Ook is het mogelijk om hem verticaal aan de muur te bevestigen om het bereik te vergroten. Net wat je wilt.

  Goed om te weten: De access point is gemakkelijk te beheren via de UniFi Network Controller. De UniFi 6 is zowel aan het plafond of aan de wand te plaatsen. Creeer een gastnetwerk voor je bezoekers. Er is geen PoE-injector meegeleverd.

  139


  Titel: Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9300000022376999


   

De Ubiquiti UniFi 6 Lite is een access point speciaal geschikt voor thuisgebruik. De dual band access point ondersteunt Wi-Fi 6 en is verpakt in een smalle behuizing. De point is alleen geschikt voor binnen. Het compacte ontwerp is ideaal voor onopva....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top