Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17 • Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 1750 Mbps - 1-pack

  Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17 De Ubiquiti UniFi 6 Lite is een access point speciaal geschikt voor thuisgebruik. Het dual band access point ondersteunt Wi-Fi 6 en is verpakt in een smalle behuizing. De UniFi 6 Lite is alleen geschikt voor binnen. Het compacte ontwerp is ideaal voor onopvallende montage en levert tot 1,5 Gbps totale radiosnelheid met 5 GHz (MU-MIMO en OFDMA) en 2,4 GHz (MIMO) radio's. Door het nano-formaat ontwerp kan hij nanoHD-covers en montageaccessoires gebruiken. De point is het beste horizontaal aan het plafond te monteren om zo een omgeving met hoge dichtheid af te dekken. Ook is het mogelijk om hem verticaal aan de muur te bevestigen om het bereik te vergroten. Net wat je wilt.
  Goed om te weten: Het access point is gemakkelijk te beheren via de UniFi Network Controller. De UniFi 6 is zowel aan het plafond of aan de wand te plaatsen. Creeer een gastnetwerk voor je bezoekers. Er is geen PoE-injector meegeleverd.

  138,20 138,2


  Titel: Ubiquiti Networks UniFi 6 Lite - Access Point - 17
  Prijs: € 138,20
  Productcode: 9300000022376999


   

De Ubiquiti UniFi 6 Lite is een access point speciaal geschikt voor thuisgebruik. Het dual band access point ondersteunt Wi-Fi 6 en is verpakt in een smalle behuizing. De UniFi 6 Lite is alleen geschikt voor binnen. Het compacte ontwerp is ideaal vo....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top