Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Asus Notebook X415JA-EK494T - Laptop - 14 inch


 • Asus Notebook X415JA-EK494T - Laptop - 14 inch
  Asus Notebook X415JA-EK494T - Laptop - 14 inch Deze Asus VivoBook 14 X415JA-EK494T laptop is geschikt voor je studie en het bekijken van je favoriete films en series. De SSD en Intel Core i3 processor zorgen ervoor dat deze taken soepel en snel worden uitgevoerd. Dankzij het IPS scherm heb je een brede kijkhoek en een realistische kleurweergave. Onze specialist adviseert deze laptop voor:
  ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Deze laptop wordt niet aanbevolen voor:
  ✖ Fotobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wij adviseren minimaal een i7 processor of een aparte videokaart.
  ✖ Videobewerking: deze laptop beschikt niet over een aparte videokaart.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. De 10e generatie Intel Core i3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd. Laptops met de Tiende generatie Intel Core processoren kunnen zich aanpassen aan je computergedrag. Hierdoor werkt de computer nog sneller en vloeiender. Dankzij 8 GB werkgeheugen kan deze laptop meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. De SSD zorgt ervoor dat de laptop binnen 30 seconden is opgestart. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Een 14 inch biedt voldoende werkruimte en is klein genoeg om mee te nemen. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's. ℹ Goed om te weten - Deze laptop is voorzien van Windows 10 Home
  - De behuizing is gemaakt van Kunststof
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler
  - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord

  499


  Titel: Asus Notebook X415JA-EK494T - Laptop - 14 inch
  Prijs: € 499,00
  Productcode: 9300000019805445


   

Deze Asus VivoBook 14 X415JA-EK494T laptop is geschikt voor je studie en het bekijken van je favoriete films en series. De SSD en Intel Core i3 processor zorgen ervoor dat deze taken soepel en snel worden uitgevoerd. Dankzij het IPS scherm heb je ee....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top