0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ambiance - Push-up zweefparasol - Ø300cm - antraci • Ambiance - Push-up zweefparasol - Ø300cm - antraciet

  Ambiance - Push-up zweefparasol - Ø300cm - antraci Product informatie: - Merk: Ambiance - Kleur: creme - Materiaal frame: staal - Materiaal doek: polyester - Afmeting parasol: ca. Ø3 Meter diameter (uitgeklapt) - Extra stevige parasol die beter bestand is tegen stevige wind dan de meeste parasols - Diameter stang: ca. Ø4,8cm - Zonder tegels - Gewicht: ca. 12,6 KG - Afmeting verpakking: ca. 166cm x 33cm x 14cm - CE goedgekeurd - Garantie: 1 jaar op metalen delen, 1 maand op doek en 3 maanden op kunststof onderdelen
  Een mooie hangparasol voor een ruime schaduwplek boven de tuinmeubels. Eenvoudig te openen als de felle zon doorkomt en ook weer eenvoudig te sluiten als de zon weer weg is dankzij het push-up systeem.
  Waarschijnlijk kun je net als de rest van ons geen genoeg krijgen van zonnig en warm weer. Maar als de zon eenmaal hoog aan de hemel staat.. dan kan het net allemaal iets té warm worden. Een fijne schaduwplek in je tuin of op je balkon is dan geen overbodige luxe. Laat die zon maar stralen met deze zweefparasol zit jij er in ieder geval heerlijk bij!
  De parasol heeft een doorsnede van maar liefst 3 Meter. Omdat het aluminium frame helemaal aan de zijkant van het doek zit staat deze nooit in de weg. Je kunt gerust stoelen of een tafel in de schaduw schuiven zonder dat er iets in de weg zit. Het doek en frame zijn gemaakt weerbestendige en waterafstotende materialen. De parasol wordt inclusief voet geleverd maar zonder tegels.

  99,99


  Titel: Ambiance - Push-up zweefparasol - Ø300cm - antraci
  Prijs: € 99,99
  Productcode: 9200000109065296


   

Product informatie: - Merk: Ambiance - Kleur: creme - Materiaal frame: staal - Materiaal doek: polyester - Afmeting parasol: ca. Ø3 Meter diameter (uitgeklapt) - Extra stevige parasol die beter bestand is tegen stevige wind dan de meeste paras....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top