Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMS68MW05E Serie 6 - Vrijstaande vaatwasser • Bosch SMS68MW05E Serie 6 - Vrijstaande vaatwasser - Wit

  Bosch SMS68MW05E Serie 6 - Vrijstaande vaatwasser Deze Bosch SMS68MW05E Serie 6 is een zeer complete vrijstaande vaatwasser. Hij werk extreem energiezuinig door het gebruik van de natuurlijke stof Zeoliet, heeft een handige besteklade bovenin, droogt supergoed zodat zelfs plastic bakjes droog worden en biedt levenslange garantie tegen waterschade. Een topper dus, voor vele jaren aan schone vaat!

  Speciale lade voor bestek
  Meer geavanceerde vaatwassers hebben tegenwoordig een uittrekbare besteklade, die perfect is voor bestek en kleiner keukengerei zoals opscheplepels. Zelfs espressokopjes blijven hier op hun plek.

  Zuinig drogen met Zeoliet
  De Zeoliet® technologie wordt al jaren geprezen door instanties als de Consumentenbond. Doordat deze natuurlijke stof opwarmt bij contact met water, is er bijzonder weinig energie nodig voor warmteopwekking.

  Levenslange garantie tegen waterschade
  Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!

  Droogt zelfs plastic
  Naast energiebesparing zorgt Zeoliet® ook voor sterke droogresultaten. Zo komen zelfs plastic bakjes droog uit de vaatwasser. Je hoeft ze dus niet meer af te nemen voordat je ze in de kast zet!

  Opvallend stiller
  Door de optimale SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met maar 40db. Wel zo fijn wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!

  Zuiniger dan het zuinigste
  Vaatwassers in de hoogste energieklasse A+++ verbruiken het allerminste stroom. Goed voor de energierekening dus.

  Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
  Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

  Kinderbeveiliging
  Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in de vaatwasser terecht te komen. Een veilig gevoel!

  Optimale vaatwasmiddel dosering
  Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.

  BeladingsSensor
  Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

  Spoelt drie keer sneller
  Met de functie VarioSpeedPlus kun je 66% sneller afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de de beste reinigings- en droogresultaten. Daarnaast is er een speciaal Turbo20 programma, waarmee je in 20 minuten je vaat schoon kunt krijgen met voorverwarmd water. Handig tijdens een feestje!

  Glas 40°C programma
  Met dit programma worden glazen zorgvuldig gewassen en krijgen ze meer glans. Ideaal als je chique glazen graag mooi wilt houden...

  Kies je starttijd
  Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.

  Flexibele korfen
  De unieke VarioFlex korven van deze vaatwasser bieden verstelmogelijkheden, waardoor je meer flexibiliteit in de boven- en onderkorf hebt. Wel zo makkelijk bij bijvoorbeeld grote pannen.

  Hygiëne Plus: vrij van bacteriën
  Speciaal voor huishoudens met kleine kinderen of mensen die gevoelig zijn voor bacteriën. Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur gedurende 10 minuten omhoog naar 70°C zodat 99% van de bacteriën gedood worden.

  De beste service van Bosch
  Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

  Ontdek de wereld van Bosch

  Technische informatie:

  Algemeen
  Capaciteit: 14 standaard-couverts
  8 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Kort 60 °C, Glas 40 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen
  4 Speciale functies: IntensiveZone, VarioSpeedPlus, HygiënePlus, Extra Droog
  Voorzien van MachineCare functie (voor reiniging en onderhoud)

  Comfort / Zekerheid
  Zwart bedieningspaneel met TouchControl
  Resttijdindicatie in minuten
  Starttijdkeuze 1-24 uur
  Afwasmiddelherkenning
  Glasbeschermingstechniek
  VarioLade
  VarioFlex-korven
  Extra ruime zilverkleurige servieskorven
  RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
  2 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
  Kopjes-étagère in bovenkorf (2x)
  4 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
  Kopjes-étagère in onderkorf (2x)
  EasyLock deursluiting
  EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie

  828,99


  Titel: Bosch SMS68MW05E Serie 6 - Vrijstaande vaatwasser
  Prijs: € 828,99
  Productcode: 9200000076128732


   

Deze Bosch SMS68MW05E Serie 6 is een zeer complete vrijstaande vaatwasser. Hij werk extreem energiezuinig door het gebruik van de natuurlijke stof Zeoliet, heeft een handige besteklade bovenin, droogt supergoed zodat zelfs plastic bakjes droog worden....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top