Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

A State Of Trance 2021


 • A State Of Trance 2021
  A State Of Trance 2021 Vooral in een wereld die zo vluchtig is als de onze, is het belangrijk om iets te hebben om op teGug te vallen; een leidend licht dat het duister verdrijft. Dat is wat trancemuziek is voor miljoenen mensen. Het verheft, het prikkelt en het brengt mensen samen tot het punt waarop verschillen er niet toe doen. Het is te zien op elk trance-evenement of online ASOTbijeenkomst. En het is waar Armin van Buuren op wil reflecteren met een nieuw en langverwacht Trance-mixalbum: ‘A State Of Trance 2021’!
  ‘A State Of Trance 2021', dat opnieuw luisteraars van het strand naar de club brengt, straalt dat gevoel van saamhorigheid uit dat zoveel fans zijn gaan koesteren. Inclusief samenwerkingen tussen Armin van Buuren en Maor Levi, Tom Staar en Giuseppe Ottaviani, een frisse Rising Star Remix en exclusieve nieuwe tracks van makers als Alexander Popov, Aly & Fila, AVIRA, Craig Connelly en Giuseppe Ottaviani. De tracklist van dit nieuwe mixalbum laat zien dat de artiesten stilistische beperkingen kunnen overstijgen, net zoals trancemuziek fans helpt de dingen te overstijgen die hen anders maken.

  17,99


  Titel: A State Of Trance 2021
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9300000038225000


   

Vooral in een wereld die zo vluchtig is als de onze, is het belangrijk om iets te hebben om op teGug te vallen; een leidend licht dat het duister verdrijft. Dat is wat trancemuziek is voor miljoenen mensen. Het verheft, het prikkelt en het brengt men....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top