Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera me • Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleurnachtzicht - Zwart

  Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera me Je tuin wordt bedekt door deze zwenk-/kantelcamera buiten. Met een horizontale rotatie van 352 graden en een verticale rotatie van 95 graden biedt de C8C je eenvoudig overzicht over alles om je heen.

  Voordelen 1080p pan/tilt HD wifi-bewakingscamera Dome: 352° horizontale en 95° verticale rotatie en 1080p HD-resolutie bieden je een goede beeldkwaliteit en een voldoende groot zicht. 2,= megapixel CMOS-sensor, 4 mm brandpuntsafstand lens, maximale resolutie 1920 x 1080. Intelligente nachtweergavemodus: Als er geen extra verlichting nodig is, kun je de camera eenvoudig op de wifi-modus instellen en nachtzichtsysteem in zwart-wit via de EZVIZ-app. Dankzij de intelligente nachtzichtmodus schakelt de C8C automatisch van zwart-witbewaking naar kleurbewaking, door de koplamp in te schakelen wanneer hij menselijke bewegingen detecteert. Flash-alarm: de C8C bewaakt belangrijke gebieden van je huis 24 uur. Wanneer menselijke bewegingen worden gedetecteerd, kan de C8C-camera automatisch knipperen of handmatig worden ingesteld om beide koplampen te knipperen om indringers te voorkomen. Als de persoon zijn hoofd in de richting van de knipperende lichtbron draait, wordt deze duidelijk door onze camera geregistreerd. AI & H.265 personenherkenning: het geïntegreerde algoritme voor kunstmatige intelligentie herkent intelligent de beweging van menselijke vormen in real-time en voorkomt zo valse alarmen. Als mensen hun gepersonaliseerde detectiegebied betreden, wordt je onmiddellijk op de hoogte gesteld. C8C maakt gebruik van de nieuwste H.265 videocompressietechnologie. Het maakt de video helderder en vloeibaarder en vermindert tegelijkertijd de behoefte aan gegevensopslagruimte en bandbreedte. Waterdichte en flexibele opslag IP65: met een volledig metalen behuizing en beschermingsklasse IP65 is de camera bestand tegen regenachtige, zonnige, stormachtige en zelfs sneeuwrijke dagen. Je kunt de opnamen zoals gewenst op het cloudplatform van EZVIZ of op een SD-kaart van maximaal 256 GB (kaart niet inbegrepen) opslaan.
  Pan Tilt buitencamera Een rotatie van 352 graden horizontaal en 95 graden verticaal en de resolutie van 1080p HD bieden een goede beeldkwaliteit en een groot zicht.

  Slimme nachtzichtmodus In de intelligente nachtzichtmodus schakelt de C8C-buitencamera automatisch van de zwart-witbewaking naar kleurbewaking door de koplamp in te schakelen als hij menselijke bewegingen detecteert.

  1080p FHD-resolutie 2,= megapixel CMOS-sensor, lens met 4 mm brandpuntsafstand, maximale resolutie van 1920 x 1080.

  Flash-alarm Als een menselijke beweging wordt gedetecteerd, kan de C8C-camera automatisch knipperen of handmatig worden ingesteld om beide koplampen te knipperen om indringers te voorkomen. Als de persoon zijn hoofd in de richting van de knipperende lichtbron draait, wordt deze duidelijk door onze camera geregistreerd.

  Personenherkenning door AI Het ingebouwde algoritme voor kunstmatige intelligentie herkent intelligent de beweging van menselijke vormen in realtime. Als mensen hun gepersonaliseerde detectiegebied betreden, wordt je onmiddellijk op de hoogte gesteld.

  Werkt met Alexa & Google Assistant Alexa kan deze wifi-bewakingscamera via Echo Show met spraakondersteuning bedienen. ("Aan/uitschakelen" activeert of schakelt alleen bewegingsalarmen in de ezviz-toepassing. Vergeet niet om de knop "Beeldversleuteling" uit te schakelen en "Audio" op de configuratiepagina te activeren. ) .

  Waterdichtheid: IP65 Met een volledig metalen behuizing en beschermingsklasse IP65 is de wifi-camera bestand tegen regenachtige, zonnige, stormachtige en zelfs sneeuwrijke dagen.

  H.265 videobegrip Met de nieuwste H.265-videocompressietechnologie maakt de bewakingscamera EZVIZ C8C de video helderder en vloeiender en vermindert tegelijkertijd de behoefte aan bandbreedte en opslagruimte. Flexibele opslag Je kunt de opnames op het EZVIZ-cloud-platform opslaan. Een SD-kaart tot 256 GB wordt ook ondersteund (kaart niet inbegrepen).

  90,99 90,99


  Titel: Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera me
  Prijs: € 90,99
  Productcode: 9300000021642773


   

Je tuin wordt bedekt door deze zwenk-/kantelcamera buiten. Met een horizontale rotatie van 352 graden en een verticale rotatie van 95 graden biedt de C8C je eenvoudig overzicht over alles om je heen.

Voordelen 1080p pan/tilt HD wifi-bewakingsca....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top