Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Xiaomi Redmi 9 -64GB - Grijs • Xiaomi Redmi 9 -64GB - Grijs

  Xiaomi Redmi 9 -64GB - Grijs Als je op zoek bent naar een goede telefoon voor niet al te veel geld, dan is de Xiaomi Redmi 9 misschien wel iets voor jou! Deze Androidtelefoon heeft een groot Full-HD-scherm, vier camera's op de achterkant en een flinke batterij om alles draaiende te houden.
  Onder de behuizing van kunststof draait een MediaTek-processor met genoeg rekenkracht voor alle dagelijkse taken en lichte games. Xiaomi levert de Redmi 9 met Android 10, waardoor je telefoon lekker snel is en alle apps zonder problemen werken.


  Groot beeldscherm
  Met een scherm van 6,53-inch kan je alle video's goed bekijken. De randen van het scherm zijn erg dun waardoor het formaat van de telefoon handelbaar blijft.


  Vier cameras met AI
  Op de achterkant van de Redmi 9 zijn vier camera's te vinden. één van de camera's wordt gebruikt als diepte-sensor. Hiermee maak je portret foto's.
  De selfie-camera aan de voorkant zit verwerkt in de schermrand, waardoor de voorkant van je telefoon uit nog meer scherm bestaat.


  Lange accuduur
  De batterij van de Redmi 9 heeft een capaciteit van 5020mAh en dat is bovengemiddeld groot in vergelijking met de concurrenten. Dit toestel houdt het makkelijk één tot twee dagen vol voordat je de USB-C-lader erbij moet pakken.

  154


  Titel: Xiaomi Redmi 9 -64GB - Grijs
  Prijs: € 154,00
  Productcode: 9300000004593839


   

Als je op zoek bent naar een goede telefoon voor niet al te veel geld, dan is de Xiaomi Redmi 9 misschien wel iets voor jou! Deze Androidtelefoon heeft een groot Full-HD-scherm, vier camera's op de achterkant en een flinke batterij om alles draaien....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top