0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips TAR3205 - Klokradio Digitaal - Zwart • Philips TAR3205 - Klokradio Digitaal - Zwart

  Philips TAR3205 - Klokradio Digitaal - Zwart Start je dag goed met de Philips TAR3205 klokradio. Schakel met gemak tussen de verschillende zenders dankzij de uitgebreide voorinstellingen. Stel de wekker zo in dat je wakker wordt met radiovolume dat geleidelijk toeneemt. Wil je uitslapen in het weekend? Dan kun je gebruik maken van de sluimerknop.

  Digitale FM-radio De FM-tuner biedt heldere ontvangst en je kunt maximaal 10 voorkeuzezenders instellen voor jouw favorieten. Op het display wordt de tijd duidelijk weergegeven. Sleeptimer. Val in slaap terwijl je naar de radio luistert Val heerlijk in slaap terwijl uw favoriete zender op de achtergrond aan staat. Je kunt de sleeptimer van de klok zo instellen dat de radio maximaal 2 uur doorspeelt. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, gaat de radio uit. Dubbel alarm. Eén klok, twee wekkers Met de dubbele alarmfunctie kun je twee verschillende alarmen instellen. Met de Gentle Wake-functie wordt het radiovolume geleidelijk verhoogd, zodat je rustig wakker kunt worden. Batterij als back-up voor als de stroom uitvalt Deze wekker heeft een batterij als back-up. Als er een stroomstoring is, hoeftje de klok niet te resetten en blijven je alarminstellingen bewaard.

  26,90 26,9


  Titel: Philips TAR3205 - Klokradio Digitaal - Zwart
  Prijs: € 26,90
  Productcode: 9300000002079641


   

Start je dag goed met de Philips TAR3205 klokradio. Schakel met gemak tussen de verschillende zenders dankzij de uitgebreide voorinstellingen. Stel de wekker zo in dat je wakker wordt met radiovolume dat geleidelijk toeneemt. Wil je uitslapen in het ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top