Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lunchy Picknick XXL - Picknickkleed Waterdicht - 2 • Lunchy Picknick XXL - Picknickkleed Waterdicht - 200x200 cm

  Lunchy Picknick XXL - Picknickkleed Waterdicht - 2 Een kleed voor maar liefst zes personen! De zomer is nog nooit zo gezellig geweest. Het comfortabele kleed heeft plek voor al je vrienden en familie. Ideaal als vervanging of toevoeging voor een picknickmand. Je vouwt het kleed gemakkelijk op en met het handvat neem je het overal mee naar toe. Maak je geen zorgen over vreemde geuren of vlekken. Het kleed is namelijk waterafstotend. Dat is dus uiterst comfortabel picknicken. Wie neem jij mee voor een gezellige lunch?

  In het kort:
  Extra groot: geschikt voor 6 personen
  Geheel waterafstotend
  Handig handvat
  Makkelijk opvouwen

  Makkelijk meenemen
  Het Lunchy picknick kleed is voorzien van een handig handvat waarmee jij het kleed overal makkelijk mee naar toe neemt. Ideaal voor als je naar parken, stranden of bossen gaat. Ben je weer klaar met picknicken? Dan vouw je het klittenband binnen no-time op en zet je alles vast met het klittenband. Zo neem jij jouw kleed ook weer makkelijk mee terug en ben jij direct klaar voor het volgende picknickavontuur.

  Geen vreemde geuren of vlekken
  Een drankje om laten vallen op het kleed? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken! Het Lunchy kleed is namelijk geheel waterafstotend. Eten of voedsel veeg je gemakkelijk van het kleed af. Het waterafstotende materiaal voorkomt vreemde geuren en vlekken. Zo kun jij zorgeloos picknicken.

  Specificaties picknickkleed
  Materiaal: Oxford-stof
  Lengte in cm: 200
  Breedte in cm: 200
  Opgevouwen: 27 x 19 x 7cm
  Design: Gestreept / geruit
  Wasvoorschriften: handwas

  100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie
  Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze picknickkleed hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

  Wil jij deze lente en zomer ook comfortabel van de zon kunnen genieten? Bestel snel en ervaar hoe gezellig het kan zijn op een Lunchy picknickkleed!

  20,95 20,95


  Titel: Lunchy Picknick XXL - Picknickkleed Waterdicht - 2
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9300000035845358


   

Een kleed voor maar liefst zes personen! De zomer is nog nooit zo gezellig geweest. Het comfortabele kleed heeft plek voor al je vrienden en familie. Ideaal als vervanging of toevoeging voor een picknickmand. Je vouwt het kleed gemakkelijk op en met....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top