Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend • Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend Traagschuim - Zwart

  Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend Homefy Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend Traagschuim - Zwart
  Het Homefy slaapmasker staat bekend om zijn comfort en 100% verduistering. Het slaapmasker is gemaakt van traagschuim en heeft extra vrije ruimte voor de ogen. Je ogen krijgen zo voldoende rust en ruimte door de komvormige oogkleppen. Het slaapmasker is eenvoudig verstelbaar met een elastische band die is voorzien van klittenband, hiermee is die voor iedereen geschikt. Het premium materiaal zorgt ervoor dat het slaapmasker goed ademt, zacht voelt en fijn op het hoofd zit. Gemaakt voor een goede nachtrust.

  Voordelen
  ✅ Premium comfortabel materiaal; gemaakt van ademend traagschuim, 100% huidvriendelijk, super licht, zacht en comfortabel.
  ✅ 100% verduisterend; Het verbeterde ontwerp met speciale neusvleugel afdekking zorgt ervoor dat er geen lichtstraal binnen komt.
  ✅ 3D design; het 3D design staat voor een slaapmasker dat is opgebouwd uit verschillende lagen dat zorgt voor extra comfort. De ogen hebben extra veel ruimte door de komvormige oogkleppen. Zo krijgen ze voldoende rust & ruimte.
  ✅ One size fits all; het slaapmasker is voorzien van een elastische band die verstelbaar is met klittenband. Makkelijk aan te passen naar elk hoofd.

  Specificaties
  ■ Materiaal: traagschuim
  ■ Verstelbaar: elastische band met klittenband
  ■ One size fits all
  ■ Gewicht: 55g
  ■ Wasmachine bestendig op max 30 graden
  ■ Afmetingen: 25,2 x 9,8 x 3 cm (lxbxh)

  9,99 9,99


  Titel: Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9300000040380924


   

Homefy Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend Traagschuim - Zwart
Het Homefy slaapmasker staat bekend om zijn comfort en 100% verduistering. Het slaapmasker is gemaakt van traagschuim en heeft extra vrije ruimte voor de ogen. Je ogen kr....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top