Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Sob Rock


 • Sob Rock
  Sob Rock Fans hebben er even op moeten wachten maar worden nu beloont met Sob Rock, het nieuwe en achtste album van John Mayer.

  Sob Rock, ook wel vrij vertaald: snick rock of huilrock heeft Mayer tot nu toe mysterieus gehouden. De vrij online georiënteerd Mayer deelde afgelopen tijd anoniem geregeld berichten op sociale media. Online verschenen verschillende hints waarin de tekst: Rob rock is ... rock. Pas nadat de link naar een website van Mayer en de platenmaatschappij online kwam werd duidelijk dat er voor het eerst sinds 2017 een geheel nieuw album van Mayer zou verschijnen.

  Afgelopen tijd heeft Mayer niet stil gezeten. Zo kwam hij onder andere samen met vriend en artiest Leon Bridges met de nummer Inside Friend en uiteraard in 2019 de hit New Light.

  John Mayer staat bekend om zijn zuivere stem, gevoel voor humor maar bovenal voor zijn geweldige gitaarspel. Ongetwijdeld dat deze combinatie ook voor zijn achtste studio album zorgt voor een enorm succes.

  16,99


  Titel: Sob Rock
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000040406895


   

Fans hebben er even op moeten wachten maar worden nu beloont met Sob Rock, het nieuwe en achtste album van John Mayer.

Sob Rock, ook wel vrij vertaald: snick rock of huilrock heeft Mayer tot nu toe mysterieus gehouden. De vrij online georiënteerd....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top