Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dove Men+Care Clean Comfort Verzorgende Douchegel • Dove Men+Care Clean Comfort Verzorgende Douchegel - 6 x 250 ml - Voordeelverpakking

  Dove Men+Care Clean Comfort Verzorgende Douchegel Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is een frisse douchegel die uitdroging van de huid voorkomt, voor een ultieme huidverzorging tijdens het douchen.

  Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is ontwikkeld voor de mannenhuid Deze verzorgende douchegel is geschikt voor lichaam en gezicht Dove douchegel biedt je een ultieme huidverzorging tijdens het douchen Dove Men+Care Clean Comfort douchegel heeft een aantrekkelijke frisse geur De MicroMoisture technologie houdt je huid gezond en gehydrateerd Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is dermatologisch getest
  Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de mannenhuid. De Clean Comfort douchegel hydrateert je huid, houdt hem gezond en beschermt tegen uitdroging. De unieke MicroMoisture technologie in Dove Men+Care Clean Comfort douchegel wordt geactiveerd als deze gaat schuimen en helpt om het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil te houden en laat de huid gehydrateerd aanvoelen. Bovendien is de gel snel af te spoelen zonder resten achter te laten. Deze dermatologisch geteste douchegel reinigt je lichaam en heeft een aangename frisse geur. Bovendien helpt het om je huid gezond en gehydrateerd te houden en te beschermen tegen irritatie en uitdroging. Zo zorgt Dove Men+Care Clean Comfort douchegel voor een ultieme huidverzorging tijdens het douchen. Begin je dag voortaan met een huid die gezonder, beter beschermd en verfrist aanvoelt dankzij deze krachtige, goed werkzame douchegel voor mannen. Hoe gebruik je het? Dove Men+Care is een verzorgende douchegel die geschikt is voor lichaam en gezicht. Doe tijdens het douchen een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen totdat het gaat schuimen en was jezelf schoon. De Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is snel af te spoelen, dus je bent zo klaar. Alle Dove Men+Care producten zijn speciaal ontworpen om de beste verzorging te bieden voor de man. Care makes a man stronger.

  18,49 18,49


  Titel: Dove Men+Care Clean Comfort Verzorgende Douchegel
  Prijs: € 18,49
  Productcode: 9300000032864951


   

Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is een frisse douchegel die uitdroging van de huid voorkomt, voor een ultieme huidverzorging tijdens het douchen.

Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is ontwikkeld voor de mannenhuid Deze verzorgende douch....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top