Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Livington SmartChill | Krachtige Air Cooler • Livington SmartChill | Krachtige Air Cooler

  Livington SmartChill | Krachtige Air Cooler ✔ ZONDER CHEMICALIËN - Met de ingenieuze Hydro-Chill-technologie zorgt de Air Cooler voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht, zonder schadelijke chemicaliën.
  ✔ DRAAGBARE AIRCONDITIONER - Dankzij zijn compacte afmetingen past de mini-luchtkoeler in elke kamer. Het is bijzonder energiebesparend en verbruikt minder elektriciteit dan een spaarlamp.
  ✔ KLEIN & KRACHTIG - Ondanks zijn kleine formaat heeft de verkoelende ventilator flink vermogen: hij heeft 3 koelniveaus en werkt tot 12 uur op slechts één tank water.
  ✔ VEELZIJDIG GEBRUIK - De mobiele airconditioner is stil en kan gemakkelijk overal worden verplaatst en gebruikt. Er is een geïntegreerd nachtlampje voor gebruik in de slaapkamer.
  ✔ LEVERINGSOMVANG & DETAILS - 1x Livington SmartChill draagbare airconditioner met waterkoeling en wasbaar hydrofilter, 3 snelheidsniveaus en Swing-functie. Livington SmartChill - compacte airconditioner met waterkoeling Met Hydro-Chill-technologie zorgt de mini-luchtkoeler voor natuurlijke koeling: de lucht wordt bevochtigd met een fijne sproeinevel en bovendien gekoeld in het Smart-Chill-filter, zonder enige chemicaliën. Met zijn compacte afmetingen kan hij gemakkelijk worden vervoerd. Met 3 snelheden en koelstanden en de praktische swing-functie is optimale koeling gegarandeerd. De mini Air Cooler is bijzonder stil, ideaal voor kantoren, slaapkamers of kinderkamers. Een nachtlampje met twee helderheidsniveaus is zelfs geïntegreerd voor gebruik in de slaapkamer. Bovendien verbruikt de SmartChill minder elektriciteit dan een spaarlamp! De bediening is eenvoudig: koud water bijvullen, de startknop indrukken en het koelvermogen loopt tot wel 12 uur met slechts één tankvulling! Onderhoudsinstructies:
  Het SmartChill-filter is verwisselbaar en ook wasbaar, met de hand of in de bovenste lade van de vaatwasser. Tip:
  Koud water versterkt het koeleffect; ook kleine ijsblokjes kunnen door het water worden gemengd. Merk ook op dat u het beste effect zult voelen wanneer u zich in de directe omgeving van het apparaat bevindt. De productvoordelen op een rij: Koelt effectief met verdampingstechnologie Zonder chemische middelen Compact en gemakkelijk te vervoeren Bijzonder energiebesparend Vervangbaar, wasbaar filter (vaatwasmachinebestendig) Tot 12 uur koeling op één tank Drie snelheden en koelingsniveaus Leveringsomvang: 1x Livington SmartChill verdampingskoeler

  67


  Titel: Livington SmartChill | Krachtige Air Cooler
  Prijs: € 67,00
  Productcode: 9300000034093679


   

✔ ZONDER CHEMICALIËN - Met de ingenieuze Hydro-Chill-technologie zorgt de Air Cooler voor natuurlijk gekoelde en bevochtigde lucht, zonder schadelijke chemicaliën.
✔ DRAAGBARE AIRCONDITIONER - Dankzij zijn compacte afmetingen past de mini-luchtkoel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top