AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Dailygoods Waterontharder - Magnetische waterontha


 • Dailygoods Waterontharder - Magnetische waterontha
  Dailygoods Waterontharder - Magnetische waterontha Krijg jij ook altijd snel aanslag op je huishoudelijke apparaten en kranen en wil je op een snelle en makkelijke manier het water ontkalken zonder hier hoge kosten voor te moeten maken? Wil je zorgen dat je geen dure wasverzachter meer hoeft te gebruiken? En wil je alleen nog maar van fris en helder water genieten? Dan is hier voor jou de waterontharder magneet van Dailygoods met veel voordelen en een fantastische werking.

  Krachtige werking
  De magnetische waterontharder Dailygoods is een waterbehandelingssysteem dat leidingen en apparatuur beschermd tegen kalkaanslag door middel van een magnetisch veld. Hierdoor kunnen Magnesium en Calcium niet aan elkaar binden. Dit vormt namelijk de kalkaanslag. De krachtige magneet wordt aan de buitenkant van de pijp bevestigd. Deze waterontkalker zorgt ervoor dat de kalkaanslag wordt verminderd met wel 80-90%.
  Bespaar geld
  Door de unieke werking van de Dailygoods Waterontharder bespaar je simpelweg geld doordat uw huishoudelijke apparaten langer mee gaan. Daarnaast is kalk de grote vijand van uw CV-ketel, door uw water te ontharder gaat uw CV-ketel tot wel 2 jaar langer mee!

  Makkelijke installatie
  Je installeert de magnetische waterontharder in slechts enkele minuten. Het gereedschap wat je nodig hebt wordt meegeleverd. En dat zonder loodgieter of extra aanpassingen in je huis. Nadat je de waterontharder magneet om de leiding hebt gevestigd hoef je er niet meer naar om te kijken. Simpel en ideaal!
  Voordelen van de Dailygoods waterontharder:
  ✔︎ Geschikt voor grote huishoudens. Tot 7 personen
  ✔︎ Passend op iedere waterleiding. Tot een diameter van 38 mm
  ✔︎ Bespaar tijd en geld. Jaarlijks tot wel €350
  ✔︎ Krachtig en werkzaam. Deze waterontharder creert een magnetische veld van wel 7500 Gauss


  100% Tevredenheidsgarantie
  Wij staan 100% achter onze producten en de kwaliteit daarvan. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.
  Dus wil jij kalkaanslag in uw huis geen kans meer geven? Bestel dan vandaag nog voor 23:59 en ga vanaf morgen de strijd aan!


  14,99


  Titel: Dailygoods Waterontharder - Magnetische waterontha
  Prijs: € 14,99
  Productcode: 9300000017025041


   

Krijg jij ook altijd snel aanslag op je huishoudelijke apparaten en kranen en wil je op een snelle en makkelijke manier het water ontkalken zonder hier hoge kosten voor te moeten maken? Wil je zorgen dat je geen dure wasverzachter meer hoeft te ge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top